ANA ĆURČIĆ POBACALA ZVEZDANOVA PISMA: Otkrivamo šta se dešavalo nakon finala Zadruge 6 u porodičnom domu!

Autor:

Zadruga

11.06.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ana Ćurčić nakon finala Zadruge 6 sa porodicom je otišla kući, a evo šta se tad desilo!

ANA ĆURČIĆ POBACALA ZVEZDANOVA PISMA: Otkrivamo šta se dešavalo nakon finala Zadruge 6 u porodičnom domu!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Dragan Kadić

Nakon velikog superfinala Zadruge 6, Ana Ćurčić osvojila je 2. mesto, dok je njena ljuta rivalka Aleksandra Nikolić dobila najveći broj glasova i odnela pobedu. Nakon finala Ana je otišla kući sa porodicom i podrškom, a kako saznajemo, nakon ulaska u kuću, sve se promenilo. 

Izvor za Republiku priča da Ana nije mogla dugo da dođe sebi od šoka, a onda su na red došla i pisma Zvezdana Slavnića iz zatvora.

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

- Ana je bila sve vreme šokirana što nije pobedila, smatarla je da će pobediti, nadala se, što je i sama rekla. Od šoka je otišla sa porodicom kući, a kada je ušla u sigurno mesto, isplakala se, jer se odmah čula sa ćerkom, koja je otišla iz Srbije. Ana nije prestajala da grli sina Luku, majku, svi su bili na okupu - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić

 

- Kad je videla Zvezdanova pisma, ona je to samo onako bacila, sklonila, nije želela da joj to bude fokus, jer je imala štošta da priča sa svojom porodicom. Ostali su budni dugo, jer ih nije videla mesecima, a svašta se izdešavalo, što je želela da im objasni. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Željka

11.06.2023 13:04

Nije se ponašala kao normalna prevarena žena.