ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORIO PANDORINU KUTIJU: Ovo je najveća tajna Ane Ćurčić i Ace Bulića!

Autor:

Zadruga

03.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić rešen da uništi bivšu suprugu!

ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORIO PANDORINU KUTIJU: Ovo je najveća tajna Ane Ćurčić i Ace Bulića!

Foto: ATAImages, E-stock

Iako nikada pre nije aktivno koristio društvene mreže, Zvezdan Slavnić daje sve od sebe da ocrni bivšu suprugu, Anu Ćurčić, pa je svoj profil na Instagramu posvetio objavljivanju dokaza protiv nje.

Svakodnevno publiku podseća na kontradiktorne izjave Ane, ali i na svađe, u kojima je Slavnić izneo sav prljav veš o njoj i njenoj vezi sa Acom Bulićem, koji je njemu rak-rana.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

 

Zvezdan je u jednom od najžustrijih okršaja tokom Zadruge 6 otkrio kako ga je Ana zvala dok je još bila u odnosu sa Bulićem, pa mu se žalila i plakala, a sada je sve potvrdio. Naime, on se svojski trudi da dokaže kako Anina veza sa Acom nije bila sjajna, već da je trpela gotovo isto što je tolerisala i njemu.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

 

Iako tvrdi da uživa u vezi sa Anđelom Đuričić, sa kojom je otpočeo i zajednički život, Zvezdan ne može da se "reši" prošlosti sa Anom, već želi da je vidi na dnu. Ipak, mnogima nije jasno zašto Slavnić ima pik na Acu, koji je Ani sada dobar prijatelj i ogromna podrška. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading