ZVEZDAN ZAIGRAO NIKAD JAČI RIJALITI PROTIV ANE: Usledilo javno raskrinkavanje, želi da vidi bivšu na dnu!

Autor:

Zadruga

31.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić na sve načine pokušava da raskrinka Anu Ćurčić i pokaže njeno pravo lice!

ZVEZDAN ZAIGRAO NIKAD JAČI RIJALITI PROTIV ANE: Usledilo javno raskrinkavanje, želi da vidi bivšu na dnu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić nedavno je diskvalifikovan iz Zadruge 6, a nakon napuštanja rijalitija posvetio se raskrinkavanju bivšen supruge, Ane Ćurčić.

On je odlučio da pokaže svima njeno pravo lice, a svakodnevno objavljuje snimke, koji dokazuju da Ana nije bila potpuno iskrena i da je pokušala prevariti naciju, kako bi došla do same pobede.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Iako do samog kraja nije znao razlog Aninog ulaska u Zadrugu, čini se da mu je sada sve mnogo jasnije, a svojski se trudi da i publika uvidi njegovu istinu.

Međutim, Slavnić je otišao korak dalje, pa punu podršku pruža zadrugarima koji doslovno urnišu Anu, pa je tako danas otkrio da podržava Filipa Cara i Marka Janjuševića Janjuša, koji su Ćurčićevu doveli do suza.

Car ju je ismevao zbog pesme koju je nedavno napisala upravo za Zvezdana, a iako je Slavnić bio oduševljen tim rečima, sada je stao na Filipovu stranu i javno išao protiv bivše supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Pitanje

31.05.2023 15:55

Gde je ulic? Zašto dozvoljava Zvezdanu da obmanjuje, laze i mržnju pretvara i prljavu osvetu. Zašto gospodari svega cue,? Dokle sasurovoscu koja jović teških dana Centralna tema? Lazo, lopov i ubica ubija teskim lazima i optzbama,a svi ćute, čak podrzavaju. Zar Mitrović nije želeo da dokaže suprotno? Ili je,a neste dokazao da mu kriminalac Zvezdan odgovara. Napolju je gori.

djole

31.05.2023 19:00

@Pitanje - Kakve veze ima Mitrovic, takmicari se prikazuju onakvi kakvi su, uglavnom nikakvi

Goca

31.05.2023 16:13

sta ces ti njoj jadni jadove,ubico idi se operi budalo

Nadica

31.05.2023 18:13

Govno ostaje govno - šta se drugo može očekivati od ubice, lopova i robijaša!!!!? Sve vreme je tamo Anu sprečavao da govori i iznese istinu, a sada "junak" našao da sere!!! FUJ!!!