ACA BULIĆ SKOVAO PLAN ZA SUPERFINALE: Pozvao Zvezdana da mu se JAVI, otkrio zbog čega ga Anina ćerka IGNORIŠE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulić bez dlake na jeziku prokomentarisao komplikovanu situaciju bivših partnera!

 

 

Biznismena Acu Bulića sreli smo na otvaranju kafića njegovog sina, gde je za Republiku govorio o najaktuelnijim dešavanjima u "Zadruzi" i van nje. Bulić je pre nekoliko dana sa ćekom Ane Ćurčić sreo Zvezdana Slavnića, o čemu je govorio u intervjuu.

- Ne verujem da će biti problema između Zvezdana i nje. Još uvek nisam u kontaktu sa Zvezdanom, čekam da Ana izađe, ne želim ništa bez njene dozvole - rekao je Aca, pa dodao:

Republika

Foto: Republika TV

Aca Bulič

- Ja sam sa Anom prijatelj, javio sam se da joj pomažem u ovoj situaciji, tako svi moji gledaju na to. Ne bih se mešao između nje i Zvezdana. Žao mi je što je sebe prikazao u nekom svetlu, ja mislim da on nije takav. Nisam ga pratio, samo se namestilo takvo. Anina ćerka nije htela da priđe, zbog svega što se dešavalo u "Zadruzi", zbog ružnih reči, nikome to nije prijatno. Da me pozove, normalno bih komunicirao sa njim, kao sa svakim drugim - dodao je Bulić.

Aca je otkrio da dolazi na finale "Zadruge", da je spremio Roleks za Anu, ali i da je spreman da kupi kartice za glasanje, kako bi ona pobedila.

- Ja sam ubeđen da će Ana izaći kao pobednica, ima punu podršku žena, u takvom vremenu živimo. Ja sam tek kad je Ana ušla video da je ta veza toksična, nisam znao...  - istakao je Aca.

Republika

Foto: Republika TV

Aca Bulič

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
EJMI

02.06.2023 09:13

Nije jasno zato ljudi brane nasilnika i posrnulu osobu... am je rekao vise puta i ponovio da je Ana 90% u pravu i posle covek u 46 god. kaze da je lagao u afektu. Sta reci? Mozda je Ana kriva sto je par puta skidao gace na TV-u, higijenu odrzavao vlaznim maramicaa...svalerka ga moli da se okupa... samo ovo je i vise nego dovoljno a ponasanje posrnulog coveka koga mama i veliki tata koji zivi isto kao i sin. slican se slicnom raduje.