"DRAGO MI JE ŠTO GA SE VIŠE NE PLAŠI" Aca Bulić nakon novog HAOSA Ane i Zvezdana, brutalno udario na Slavnića!

Autor:

Zadruga

18.05.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulić smatra da je Slavnić pogazio sve kodekse!

"DRAGO MI JE ŠTO GA SE VIŠE NE PLAŠI" Aca Bulić nakon novog HAOSA Ane i Zvezdana, brutalno udario na Slavnića!

Foto: ATAImages, E-stock

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ponovo su ušli u sukob sinoć nakon kraćeg perioda mira. Zvezdan je izgoreo od besa zbog toga što se Ana udružila sa Majom Marinković, što je shvatio kao provokaciju, pa je za blivšu suprugu čak rekao da je najveće zlo. Anina prva ljubav Aca Bulić se oglasio i otkrio da li i dalje podržava svoju devojku iz školskih dana, a potom je prokomentarisao i Zvezdanovo ponašanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Sukob Ane i Zvezdana

- Ona uvek ima moju podršku. Vidim da je sada malo bolje, nije skroz, ali je bolje nego pre. Ona uvek ima moju podršku i vetar u leđa! Jako mi je drago što vidim da se više ne plaši, kao i da oseća da je skroz zaštićena - započeo je Aca, pa nastavio:

- O Zvezdanu nemam šta da kažem. Jasno se vidi da je izašao iz svih okvira ponašanja, kao i da je pogazio sve kodekse koje je mogao - dodao je Bulić.

Aca je otkrio i da li je u kontaktu sa Aninom porodicom.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Aca Bulić

- Sa Aninom porodicom se redovno čujem. Majka joj je sada na selu, lakše joj je od tamo da prati dešavanja iz Zadruge. Sve spremamo da bude kako treba kad izađe i da ne brine ni o čemu. Ne viđamo se, jer je ona tamo, ali se stalno čujemo telefonom - istakao je Aca za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading