BILA SI SA CELIM "PARTIZANOM" Rat Ane i Šmizle uživo u programu, pljuštale TEŠKE OPTUŽBE: Varala si Zvezdana sa Acom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.06.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše prijateljice se sukobile uživo u emisiji "Narod pita"

BILA SI SA CELIM "PARTIZANOM" Rat Ane i Šmizle uživo u programu, pljuštale TEŠKE OPTUŽBE: Varala si Zvezdana sa Acom! (VIDEO)

Foto: Printscreen Pink, RED TV

U emisiju "Narod pita" sinoć se uključila Jovana Novakov Šmizla, bivša prijateljica Ane Ćurčić, koja je zajedno sa njom trebalo da uđe u "Zadrugu", a onda se naprasno okrenula protiv nje i podržala Zvezdana Slavnića. Kako je Šmizla ranije isticala u intervjuima, to je uradila jer je Ana podržala Aleksandru Nikolić, umesto da je napadne. Odmah je došlo do rata bivših prijateljica.

- Ovde je Jovana Šmizla. Želim puno da pozdravim Ivana, mnogo bih volela da čujem šta dotična misli o ovom prijateljstvu - rekla je Jovana.

- Ona je trebalo da uđe, njoj je tužba spremna, može da kaže sve što hoće - kazala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- I ti koja juriš svog muža sa nožem po kafanama a ja te spasavam. Bila si sa celim "Partizanom", poruke imam, sve znam sa kim si bila. Nemoj da me vučeš za jezik. Znam i zbog čega nisi ušla u Zadrugu - dodala je Ćurčićeva.

- Ona je ozbiljan manipulator, lažov i folirant. Ušla je unutra da raščerupa Aleks kao i Anđelu - govorila je Šmizla.

- To je istina - kazao je Ivan.

- Nemoj da kažem javno ime sa kime si ga varala - rekla je Ana.

- Ti znaš da si Acu varala sa Zvezdanom i Zvezdana sa Acom. Imam i ja slike i sve. Šta je sve radila dok je Zvezdan bio u zatvoru. Imala je nekoga u Švajcarskoj - govorila je Šmizla.

Republika

Foto: Instagram.com

Moka i Šmizla

- Ona i ja se znamo 5 meseci, tako što je ona dolazila u moj salon i njena porodica. Bila mi je simpa, ušle smo u priču - govorila je Ana.

- Kada sam je upoznala sa Urošem, smarala ga je svaki dan da joj da savet. Nemoj da se praviš mutava. Ivan je za sve bio u pravu - nastavila je Šmizla.

- Ana sve ima napismeno, zašto nisi ušla Jovana? - rekla je Ana.

- Zato što nisam mogla da podržim ono što je trebalo da se podrži. Nisi ušla u Zadrugu jer je to tvoj najveći problem. Veliki pozdrav za pevača koji te je blokirao jer si ga smarala - rekla je Šmizla.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Ana je sa druge strane otkrila da Šmizla nije ušla u "Zadrugu" jer nije prošla testove krvi.

- Ko je to blokirao Anu? - upitao je Darko.

- Zna ona dobro... Zaje*ali ste me za mnogo para - rekla je Šmizla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aba

17.06.2023 17:31

Verenik u zatvoru.đ ona ga čeka? Izgleda da je to baš fina devojka!? Priča istinu? Ma zasigurno ne! Od čega živi, da li radi, ko je zaposlio "ovako nešto" ?