"DEJAN JE SLINA, CAR PRAVA MUŠKARČINA" Aleks rešetali u emisiji, njoj imponovalo poređenje bivšeg i sadašnjeg

Autor:

Zadruga

14.06.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić na sva usta hvalila Filipa, pa priznala da mu je sa Zvezdanom Slavnićem samo terala inat, dok Dejana nije branila od pljuvačine fanova.

"DEJAN JE SLINA, CAR PRAVA MUŠKARČINA" Aleks rešetali u emisiji, njoj imponovalo poređenje bivšeg i sadašnjeg

Foto: ST/N.MUTIĆ, E-stock

Pobednica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić gostovala je u emisiji "Narod pita pobednicu" u ponedeljak, gde onaj koji osvoji prvo mesto već svake godine tradicionalno ima priliku da direktno od publike dobije komplimente i pohvale, ali i kritike.

Gledaoci su Aleks rešetali i raznim pitanjima, a ona je nastojala da na svako odgovori dostojanstveno i sa stilom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić u "Narod pita" izrešetana pitanjima

Međutim, jednom gledaocu je zasmetalo što je Aleksandra dozvolila u jednom od prethodnih uključenja da neka njena obožavateljka Nikolićkinog bivšeg Dejana Dragojevića nazove slinom, sa čim se ona, ne braneći ga, očito složila.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Aleksandra Nikolić nije stala u odbranu Dejana Dragojevića

Isti gospodin joj je zamerio i što joj je vidno imponovalo kad je ta gladateljka Filipa Cara veličala kao pravog muškarčinu, iako ga on smatra najvećim prevarantom, koji i napolju ima kriminalnu prošlost.

​- Saša iz Pančeva je kraj telefona, gledamo emisiju i čudimo se čudu. Filipa Cara da nazove poštenim dečkom, za kog znamo gde je bio i šta je radio, ne ide mi u glavu. Ne znam da li se slažete sa mnom - rekao je gledalac, pa nastavio:

Republika

Foto: Republika

Filip Car je potpuno opčinio Aleksandru Nikolić

- Ne ide mi u glavu da može neka gledateljka da nazove nekog dečka slinom koji nema kriminala u sebi! Prošle godine je Filip Dejanu Dragojeviću uzeo ženu, ove godine je ušao i uzeo mu devojku. Prošle godine je pričao da mu je krivo, sada je ponovio delo!

Na to je Aleksandra skočila kao oparena, te stala u odbranu svom sadašnjem vereniku.

- Nije on rasturio ničiji brak, ni moju ni Dejanovu vezu - uzviknula je Aleks.

Ona je tokom emisije tvrdila da se Car napolju ponaša kao beba, te da je ljubav između njih dvoje zaista prava. Pokušala je da objasni i svoje snimke iz "Zadruge 6" sa Zvezdanom Slavnićem, koji kruže internetom i zbog kojih korisnici društvenih mreža komentarišu da je Hrvat ispao rogonja.

- Pregledala sam i ja sve snimke. Na njima možda deluje da između mene i Zvezdana ima nešto više, ali ja sam sa Slavnićem u izolaciji namerno terala inat Filipu, koji je u prostoriji pored nas bio sa Majom Marinković. Da sam htela da budem sa njim, nema te sile koja bi me sprečila, ali ne sviđa mi se čovek - razjasnila je Nikolićka situaciju koja je sve najviše zanimala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić progovorila o poljupcu sa Zvezdanom Slavnićem

Pobednica "Zadruge 6" otkrila je i da je upoznala Carevu porodicu, te da su je svi lepo prihvatili.

- Upoznala sam Filipovu porodicu, prihvatili su me, baš su divni ljudi... Otac mu je divan čovek, baka, cela familija. Proveli smo noć zajedno. Bilo nam je prelepo. Ništa nas nije poremetilo. On će biti u Crikvenici, kada završim s emisijama i drugim obavezama, idem i ja kod njega. S parama koje sam dobila ću da sredim život sebi i svojoj porodici - zaključila je Aleks.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

15.06.2023 21:16

Terala inat Caru??? 🤣🤣🤣. Šta će jadnica morala iz straha. A sad brani krimosa, naravno mora se revanširati i on je njoj pomogao.🤣🤣🤣. Dekija je samo iskoristila. Da je hladna prema njemu videlo se u rajskom vrtu, prilokom Dekijeve posete. Otišla kod lika koji se uneredio u gaće,kojem je rekla da se ukakio zbog belog. U Srbiji je niko neće oženiti. Pitanje je da li će i ovaj hteti!!! €€€