''KAJEM SE ZBOG UBISTVA!'' Zvezdan Slavnić nikada iskrenije o TRAGEDIJI u kojoj je dve porodice zavio u crno, priznao: Bio sam NIKO i NIŠTA!

Autor:

Zadruga

13.06.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić otvoreno o ubistvu Olivera Jovanovića.

''KAJEM SE ZBOG UBISTVA!'' Zvezdan Slavnić nikada iskrenije o TRAGEDIJI u kojoj je dve porodice zavio u crno, priznao: Bio sam NIKO i NIŠTA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić je 1998. godine u klubu ''Četiri sobe'' usmrtio Olivera Jovanovića kom je pucao u potiljak, zbog čega je osuđen na deset godina robije. On je sada iskreno progovorio o zločinu koji je počinio i koji ga prati ceo život, a zbog kog je u crno zavio porodicu ubijenog mladića, ali i svoju.

- Za tragediju se kajem, žao mi je što se to desilo. Za druge stvari ne mogu da kažem da se kajem, ne volim što se to dešavalo niti sa kim se dešavalo, jednostavno bih voleo da nisam prolazio kroz sve to - rekao je on pa dodao:

Foto: MUP Srbije

Zvezdan Slavnić dok se bavio kriminalom

- Ne bih voleo, niti želim da se vraćam na te stvari zbog njegove porodice. Kratko i jasno, jedna velika tragedija. Ne možeš da se navikneš na to, kada znaš da nešto nisi želeo da uradiš ne možeš da zaboraviš. Nije lep osećaj, desilo se, ja sam kriv, na kakav god način, ja sam kriv, ne mogu da ne osetim kajanje.

Zvezdan se osvrnuo i na komentare Kristijana Golubovića na njegov račun i o tome kakav je bio dok je bio deo kriminalnih priča i voda.

- Ne bih da to komentarišem sada, pogotovo šta on priča. Ja sam bio niko i ništa. Jesam u kontaktu sa nekim ljudima, ne perem se ni od koga, okrenuo sam se sada ovome, ne želim da dolazi više do takvih stvari. Ne zbog ljudi, nego ja više nemam ni vremena ni godina da dajem na nešto kao što je koledž.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić o ubistvu koje je počinio

Slavnić je progovorio i o tome ko je teže podneo taj njegov period života, on ili roditelji.

- Ja nisam podneo jer sam bio u tome, meni je bilo okej, tu sam pa sam tu. Sad tek shvatam kolike su oni žrtve podneli svega toga, ali to u dvadeset i nekoj godini ne možeš da skapiraš. Sada vidim koliko ih je to rasturilo.

Osvrnuo se i na odnos sa ocem Mokom Slavnićem, kao i da li bi stvari bile drugačije da mu je otac bio drugačiji.

- Moguće, ja sam ostao sa majkom, hteo sam tu da ostanem. Ne mogu da kažem da on nije zapeo tu, ali da odvojiš majku od deteta, nije baš ispravno. Verovatno da smo svi živeli zajedno ili da je on reagovao u trenutku kako je trebalo, ali sada je sve to nagađanje. Imali smo periode kada nismo bili puno u kontaktu, sad nam je najbolji odnos ikada, radićemo na tome, da i ja poboljšam odnos sa svojim detetom. Prvi susret sa majkom mi je bio super, mi smo kao drugovi. Retko mi je govorila ''ne'' - rekao je Zvezdan za 24 sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Jelenko

13.06.2023 12:00

Ma da, kako da ne. Narav smo ti videli u rijalitiju a sad čitamo naručene tekstove novinara.

Olja

13.06.2023 12:22

Samo napred, niko nije bezgrešan!

cg

13.06.2023 12:22

sram vas bilo sve pogotovo vas koji dajete na vaznost ovom ubici,lopovu,sram vas bilo

komsije

13.06.2023 12:27

kakav on iskren nemoj da bulaznite,fujjjjjj kakva losa nacija