ALEKS KONAČNO PROGOVORILA O POLJUPCU SA ZVEZDANOM: Plašila sam ga se!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila je da li se poljubila sa Zvezdanom Slavnićem.

ALEKS KONAČNO PROGOVORILA O POLJUPCU SA ZVEZDANOM: Plašila sam ga se!

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić

U emisiju ''Narod pita'' se uključila gospođa koja nije bila na strani Aleksandra Nikolić, te  joj je prebacila i zamerila odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

- Što se tiče Zvezdana Slavnića, ja se sa njim nisam poljubila. na neki način sam terala inat Filipu sa Zvezdanom, pričala sam namerno sa Zvezdanom koji je pored mene bio sa Majom Marinković. Ja znam da je to loša odluka, videla sam klip da deluje da sam se poljubila sa njim, ali je to takav ugao. Nabrojali ste i mene kao devojku koja je bila sa Zvezdanom, nisam bila sa njim, terala sam inat Filipu. Uplašila sam se u jednom trenutku, nisam ga poznavala, ušao je u izolaciju sa nekim stavom da sam gledala da spustim tenziju. Nisam mogla da se poljubim sa njim jer mi se čovek nije sviđao - rekla je ona, pa se osvrnula na Anu Ćurčić koja je Zvezdana ostavila zbog nje:

Republika

Foto: RTV Pink

Aleksandra Nikolić o poljupcu sa Zvezdanom Slavnić

- Nisam znala da je Zvezdana ostavila zbog mene, nije mi to rekla na početku, kasnije sam to saznala, da je ona njega ostavila zbog mene, Dejan mene zbog Zvezdana. Ne znam zbog čega, najnormalnije sam pričala sa njim. Stojim iza toga da je flert postojao u izolaciji, ali nisam osetila ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading