JAVNO MOLI DEJANA I BILALA ZA POMOĆ! Aleks OČAJNA, jedini spas su joj oni!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić potražila pomoć od Dejana Dragojevića i Bilala Brajlovića.

JAVNO MOLI DEJANA I BILALA ZA POMOĆ! Aleks OČAJNA, jedini spas su joj oni!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel/youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić je u emisiji ''Narod pita'' otkrila da dobija brojne pretnje, a kako kaže dobija ih od fanova bivših zadrugara, te je javno za pomoć zamolila Dejana Dragojevića i Bilala Brajlovića.

Video sam dosta negativnih komentara na društvenim mrežama, interesuje me da li ona pretpostavlja da te uzvrede mogu doći od pojedinih podrška zadrugara i muškaraca ili bivšeg partnera? Da li su najveći broj uvreda njihovi fanovi? - rekao je Bojan, gledatelj koji se uključio u program

- Iskrena da budem da. Rekla sam da su to podrške nekih bivših zadrugara. Naravno da mi je teško i da se teško suočavam. Najbitnije mi je da je većina primetila u meni dobro. Brzo čak i praštam neke stvarič. Nikoga ne bih spominjala, ni bivše partnere, nikoga - rekla je Aleks.

Foto: RTV Pink

Aleksandra Nikolić apelovala na Dejana i Bilala

Ja sam to primetio, najviše je podrške dečka iz Sarajeva Bilala i tvog bivšeg partnera. Ne mogu da shvatim da dva muškarca koji trebaju biti džentlmeni en mogu da upute apel svojoj podršci. Znam da nije lako prihvatiti da je devojka pobedila - nastavio je izvesni Bojan.

- Ja ne mogu da krivim Dejana, to je njegova podrška ili Bilalova, da bilo bi lepo da apeluju, ali opet svako pokazuje sebe kakav je, nisu oni krivi. Da me svi vole nešto ne bi bilo u redu sa mnom - rekla je Aleks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading