BILAL ODVEO MAJU U SARAJEVO: Brajlovići prihvatili snajku, pa napravili slavlje za pamćenje, a tu je i Taki!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović i Ana Spasojević su "izvisile", porodica Brajlović jedino želi Maju u kući!

BILAL ODVEO MAJU U SARAJEVO: Brajlovići prihvatili snajku, pa napravili slavlje za pamćenje, a tu je i Taki!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Maja Marinković i Bilal Brajlović su, odmah nakon završetka Zadruge 6, nastavili svoju vezu, a čini se da su otišli i korak dalje.

Naime, oni su, najpre, objavili zajednički snimak, na kom plešu i ljube se, a potom je njen otac, Taki Marinković, otkrio da su otputovali u Sarajevo.

Republika

Foto: instagram.com/takitadza

Maja Marinković i Taki Marinković

 

Bilal je pozvao Maju i Takija na svadbu, a na osnovu komentara njegovih prijatelja, može se reći da su svi prihvatili Marinkoviće i da je Maja već prozvana "snajkom".

Da podsetimo, Taki je na superfinalu Zadruge 6 istakao da je Bilal jedini Majin momak koji mu se javio i da ima najbolje moguće mišljenje o njemu, nakon čega je odveo mezimicu u Sarajevo, gde je i došlo do pomirenja Maje i Bilala.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Taki Marinković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sava

12.06.2023 12:04

Maja, kraljica zabave, provoda i spontanosti bez konkurencije. Ostale zadrugarke nisu joj ni do kolena. Dok ostale negde krmeljaju, sninaju velike idile i kače na instagram, kukaju nad nepravdom koja im je učinjena pa nisu pobedili baš oni, sve sprdnje i menjanje kreveta tumače kao velike ljubavi koje su ih izdale i ..., ma još tona će biti izrečenih neistina za koje su gledaoci svedoci da su baš neistine ili laži, dotle Maja pleše, peva, zabavlja se i ljubi, ne sedi ona u ćošku i kukumače. I opet je odvukla svu pažnju.

Goca

12.06.2023 15:06

Bosanci su najbolji ljudi