BILAL BRAJLOVIĆ NAPUSTIO ŠIMANOVCE U DRUŠTVU OVE ZADRUGARKE: Potpuni preokret nakon superfinala, Milica ponovo "izvisila!"

Autor:

Zadruga

10.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Bilal imali su vrelu akciju samo par dana pre kraja Zadruge 6, ali Brajlović se odlučio za drugu!

BILAL BRAJLOVIĆ NAPUSTIO ŠIMANOVCE U DRUŠTVU OVE ZADRUGARKE: Potpuni preokret nakon superfinala, Milica ponovo "izvisila!"

Foto: ST/Nikola Mutić

Bilal Brajlović

Bilal Brajlović napustio je Zadrugu 6 kao trećeplasiran učesnik, a njega je sačekala Ana Spasojević, sa kojom je imao aferu u rijalitiju, više puta.

Naime, on je Anu najpre prevario sa Majom Marinković, a onda se u priču umešala i Milica Veselinović. Nakon što se Maja povukla i raskinula sa Bilalom, Brajlović je neprestano išao od Ane do Milice, koje su mu u svakom momentu bile na raspolaganju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Ana Spasojević naglasila je da svim srcem navija za Bilala, a odmah po njegovom izlasku, Ana je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Iako je do poslednjeg dana bio u krevetu sa Milicom, to Anu nije sprečilo da mu se nađe pri ruci, a svi se pitaju da li su zajedno napustili Šimanovce i šta se dešavalo nakon superfinala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ceca

10.06.2023 19:56

Bilal je rekao da su sve devojke tamo lakog morala i da neće biti ni sa jednom. A on od jedne radodajke izašao sa drugom radodajkom!!!!!

Neum

10.06.2023 20:45

Steta je da u svakom rijalitiju se gledaju demode price srednjovjecnih ljudi i njihovih zivotnih problema.Produkcija je pogrijesila sto nije forsirala ljubavnu pricu ove djevojcice i Bilala ,oboje su sportisti ,malena je vrijedna,pametna,kulturna iz fine porodice ,takva treba Brajlovicima .Mogli su si otvoriti skolu tenisa i nogometa u Sarajevu ,razviti ocev biznis i od njih napraviti teen uspjesnu pricu .Udavili su sa Anom,Andjelinim krestanjem i onim peksinom od Slavnica.