ZA NJIM SU ODLEPILE ANITA I MILICA: Ovo je rođeni brat Bilala Brajlovića! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bakir se pojavio večeras i privukao veliku pažnju!

ZA NJIM SU ODLEPILE ANITA I MILICA: Ovo je rođeni brat Bilala Brajlovića! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Bilalov brat

Na nastavak velikog superfinala "Zadruge 6" stigla je i podrška Bilala Brajlovića, a veliku pažnju svih prisutnih privukao je njegov rođeni brat Bakir. Bakira su juče videli zadrugari, kad se pojavio na video-poruci za Bilala, a Anita Stanojlović i Milica Veselinović su odmah počele da šapuću, pa je publika zaključila da im se dopao.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Bakir Brajlović

- Ja mislim, što se tiče Bilalovih veza, on se izjasnio da nema emocije i da ne želi vezu i da ne gleda nikoga tu da ga voli ili ne voli, rekao je svima na čemu su. Znale su devojke u šta ulaze, rečeno im je. On je rekao da ne razmišlja srcem, nego mozgom. Ja mislim da Bilal nije imao emocije ljubavi prema Maji, nego emocija strasti prema Maji. Maja je njemu bila više strast nego ljubav, iako se to izjašnjava kao ljubav. Bolje da bude ljubav prema Maji, nego prema Milici - rekao je Bilalov brat za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading