ODMAH SE ČUO SA BIVŠOM ŽENOM! Janjuš doneo hitnu odluku, žestoko opleo po Ani Ćurčić: Manipuliše glasačima! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogorčen zbog plasmana, ali zadovoljan onim što je pokazao u rijalitiju!

ODMAH SE ČUO SA BIVŠOM ŽENOM! Janjuš doneo hitnu odluku, žestoko opleo po Ani Ćurčić: Manipuliše glasačima! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš je osvojio 8. mesto u "Zadruzi 6" i bio je besan zbog plasmana. On je istakao pre ulaska u studio da samo Ivan Marinković zaslužuje da se nađe u superfinalu pre njega, a zatim je za Republiku osuo paljbu po Ani Ćurčić.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Rijaliti je to, gledaoci su ti koji odlučuju, nažalost, možda ne vide i ne čuju dobro. Tako je kako je. Možda je trebalo da ostanem posle Ane i nekih još, ali zadovoljan sam sa sobom. Svu sreću želim drugima. Kad ja nisam pobedio, ne znam ko... Ne može svako da pobedi, moraš da imaš ozbiljnu priču, da manipulišeš glasačima... Šta da kažem... Ne može da se povata šta Ana priča, ali naši gledaoci nažalost nisu normalni... Ako je istina šta su Ana i on pričali, loš odnos je bio ako je bilo tako. Trebalo je da se završi pre 19 godina, a ne sad. Svu sreću im želim  - rekao je Janjuš.

- Zvao sam bivšu ženu, idem sutra direktno kod ćerke da je iznenadim, to jedva čekam, ostalo me ne zanima - poručio je on.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading