MAJA SE RASPALA NAKON TAKIJEVE PORUKE! Marinkovićeva grcala u suzama, pa progovorila o svojoj najvećoj ljubavi: Janjuša sam volela NAJVIŠE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.06.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se rasplakala nakon poruke Takija Marinkovića.

MAJA SE RASPALA NAKON TAKIJEVE PORUKE! Marinkovićeva grcala u suzama, pa progovorila o svojoj najvećoj ljubavi: Janjuša sam volela NAJVIŠE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugarima su pušteni klipovi podrške porodica, a Maji Marinković je njen otac Taki Marinković otkrio da je čeka automobil nakon izlaska. Takođe, poruku podrške joj je poslala i najbolja drugarica Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, a Maja se rasplakala.

- Veliki pozdrav za mog Takija, volim ga ceo život. Znam da je ponosan na mene i ako je bilo tu mnogo teških situacija. Znam da sam ispala lavica, hvala mojoj Tići. Znaš šta je poenta, što ja još nemam položeno. Ostalo je još malo sati, jedva čekam da ih vidim - govorila je Maja.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković gleda snimak Tijane Ajfon

- Desilo se svašta nešto prilikom tvom boravka ovde, mnoge stvari si prošla ovde - kazao je Đedović.

- Ovo je moja peta sezona, iskreno da ti kažem ja sam mnoge stvari ovde naučila, imam greške, ali iskrena sam. Verujem da ljudi to cene kod mene. Meni je ova Zadruga donela mnogo više dobrih stvari. Imam odnos i sa svojom majkom iako je moj Taki meni centar sveta. Ja nikada nisam volela patetiku i drago mi je što sve tako. Ove sezone mogu da kažem da sam ponosna na sebe - rekla je Maja i dodala.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković u suzama

- Sve je ovo život, mislim da sam ja kao žena i previše jaka. Ne mogu u sebi da suzbijem tu neku dominantnost. Nisam neko ko je miran, ja sam previše temperamentna. Drago mi je što sam svoja i što sam sve ovo izgurala na moj način.

- Bilo je dosta ljubavnih brodoloma, šta ćeš najviše pamtiti? 

- Janjuša, njega sam najviše volela. Kad sve saberem, nije mi bilo lako. On je čovek isto dao ceo svoj život ovde. Svašta smo mi prošli zajedno, ali nekako uvek pamtim samo lepo - rekla je Maja kroz suze.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

- Verujem joj da je to tako ali, nije ništa trebalo da se desi. To nisam trebao biti ja. Snosim celu odgovornost i nikog drugog ne krivim. Sve je to život i moramo da se nosimo sa tim stvarima do kraja života. Verujem u sudbinu i od nje ne možemo pobeći - kazao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading