MAJA MARINKOVIĆ BILA U KANDŽAMA SEKTE! Zatekli je ošamućenu i u lošem stanju, jedva se SPASILA!

Autor:

Zadruga

26.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sekta umalo koštala Maju glave.

MAJA MARINKOVIĆ BILA U KANDŽAMA SEKTE! Zatekli je ošamućenu i u lošem stanju, jedva se SPASILA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prijatelj Maje Marinković otkrio je da je Maja bila deo sekte iz koje se jedva izvukla. Kako on navodi, sve se dogodilo nakon raskida sa Markom Janjuševićem Janjušem kada je zbog njene ranjivosti svako mogao da manipuliše njom.

- Sam bog me je poslao u jedan mračni noćni klub da obavim neki privatni posao, ali se ispostavilo da sam u stvari došao po Maju da je čupam od sotone - počeo je on za Svet, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković bila u kandžama sekte

- Kada sam je video, sedela je tamo sva ošamućena, zamućenog pogleda, bleda i mršava... U prvi mah sam pomislio da se drogira, ali mi je vlasnica kluba u strogoj tajnosti šapnula da je to opasna sekta i da kako znam i umem vodim Maju što dalje od tih ljudi. Verujte mi da meni nije bilo svejedno jer taj čovek koji je bukvalno stavio šapu na nju je izgledao kao neki vampir iz noći koji satire sve pred sobom. Nisam smeo ni da pomislim da upotrebim silu, već sam ih nekako, ni sam ne znam kako, ubedio da Maja  mora da pođe sa mnom jer je traži otac i da hitno moraju da se vide. Pomenuo sam i da je Taki topliko uplaše, te da će uskoro zvati policiju ako mu se dete ne rvati kuću, pa nisu imali kud. Kada je pustio da je vodim, pao mi je kamen sa srca. Ona se nije opirala, videlo se da je i njoj laknulo, ali sve se to nekako dešavalo u podvsesti, bila je potpuno pogubljena i slaba. Nakon toga mesec dana smo pazili na svaki njen korak, sve dok nismo bili sigurni da je bezbedna. Kasnije je i sama shvatila da je mogla da bude žrtva bolesnika, međutim, ja i sada strepim za nju kad god je psihički rastrojena.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading