LETELE I CEPALE SE STVARI: Potpuni kolaps u Zadruzi zbog ljubomore! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.06.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić i Marko Stefanović su danas napravili haos!

LETELE I CEPALE SE STVARI: Potpuni kolaps u Zadruzi zbog ljubomore! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Danas je u emisiji "Pitanja gledalaca" došlo do haosa Sanje Grujić i Marka Stefanovića, koji se nastavio i nakon završetka emisije. Sanja je tokom dana ljubomorisala Marku na Slađu Lazić, zbog čega je pobesneo.

- Bolje nije zaslužio - rekla je ona.

- Šta nisam bolje zaslužio? Ceo dan na bazenu mi ljubomorišeš na Slađu. Trti se tu kao zadnja k*rvetina. Ja sam se kupao sa njom normalno, a ona mi opet prebacuje istu stvar. Ona ne zna da se ponaša sa dečkom koji je poštuje i koji joj je veran - govorio je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Sukob Sanje i Marka

- Nemam komentar - dodala je Sanja.

- Pun mi te je k*rac više. Nemoj da si mi se obratila posle ovoga što si rekla za stolom - rekao je Marko i bacio Sanjine naočare, a ona je tražila da bude diskvalifikovan.

- Jedina žena na koju ne ljubomorišešje Divna. Praviš mi ovde diskvalifikaciju - nastavio je on.

Marko je izleteo besan iz Bele kuće i govorio kako se napolju ne bi suzdržao, već bi napravio haos.

Njihov haos se nastavio u vešeraju, gde je Marko hteo da spava, ali je tamo nju zatekao. Tokom svađe joj je pocepao posteljinu.

- Ti ostaješ u onom tamo krevetu - rekao je Marko.

- Ne ostajem ja u krevetu, nećeš me na to primorati, ne želim da produbljujem svađu i želim da ti kažem da treba da te bude sramota. Hvala ti Marko - rekla je Sanja.

- Ovo je najmanji problem što ću ja da uradim. Je l' sam ja to zaslužio?! Znaš da si ti kriva - rekao je Marko.

- Pa cepaj mi stvari, navikla sam da mi cepaš stvari. Zašto si mi to uradio?! Želim da razdvojimo budžete - plakala je Sanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Sukob Sanje i Marka

- Prešao sam ti preko onoga što si mi uradila u bazenu. Ti si flertovala sa drugim muškarcima, pućila se i trtila tamo, nakon toga što si mi zamerila ono za Slađu. Sednem pored tebe i objasnim ti neke stvari, ti kažeš: "Gledaš sada u Maju, neću da budem kod bazena". Ti si neko ko je jako iskompleksiran, bolestan i neko ko je užas. Ovo što radim ide meni na štetu. Vrlo dobro znaš koliko sam prema tebi bio dobar, koliko sam se trudio da zaštitim ovaj odnos, da me ne povezuju sa drugom devojkom, svaka devojka s kojom sam povezivan si ti i Palčica. Ti si me povezala sa ostalim devojkama. Ljubomorisala si mi na sve devojke - rekao je Marko.

- U utorak si mi rekao da ne možeš da sedneš pored mene kod bazena jer je tu Filip Car - rekla je Sanja.

- Normalno, neću da budem u društvu ili pored nekoga ko te je je**o, moje pravo. Ja sam pored tebe sedeo sve vreme, ti si htela da uđeš u vodu. Slađa ti je rekla: "Uđite u vodu kao ljubavni par", ti si rekla: "Ma daj Slađo, ne lupaj gluposti" - rekao je Marko.

- Ostali ste vas dvoje, ja ne - rekla je Sanja.

- Šta lupaš?! Ja sam najnormalnije popričao s tobom, ti tamo se pućiš nekim likovima. S kim god da sam pričao rekli su mi da si totalno izludela, da ne vidiš koliko sam te poštovao, branio i voleo. Branio sam te od svega ostalog, ti si prva počela da me vređaš - rekao je Stefanović.

- Ja sam ti rekao pre nekoliko dana da se oblačiš kako hoćeš, za žurku sam ti rekao da se našminkaš. Sve sam radio kako si ti htela. Ja sam došao da se sunčam s tobom, ti mi prebacuješ što se nisi našminkala, pa mi kažeš da te mrzi da spremaš. Kako te nije sramota?! Ja tebi šest meseci spremam, šta si ti ovde spremila?! Ništa. Ujutru mi skuvaš kafu i probudiš me, to je jedino. Ja sam pazio na izlaganja da ne bi imala reakcije kakve imaš, a šta sam dobio?! - rekao je Marko.

Sanja je nastavila da pravi haos, a potom tražila da ide kući.

- Hoću kući! - rekla je Sanja.

Ipak, na kraju je zaspala u vešeraju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Sanja spava nakon sukoba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Raške

01.06.2023 23:26

Care, zar su tebi nivo raspale sponzoruše. Ubuduće što dalje.Puna podrška. Nasilje ne podržavamo, ali ti nisi nasilnik nikada bio, pa ni ovoga puta,veroatno.Pozdrav za Osmana.