OKRŠAJ FAVORITA PRED SUPERFINALE: Rat Ane i Cara zapalio Belu kuću, neće joj dozvoliti da osvoji PRVO MESTO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.06.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car napravio spisak Aninih kontradiktornosti, ona zaključila da je folirant!

OKRŠAJ FAVORITA PRED SUPERFINALE: Rat Ane i Cara zapalio Belu kuću, neće joj dozvoliti da osvoji PRVO MESTO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Zvezdan

Publika je u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" osudila ponašanje Filipa Cara prema Ani Ćurčić. Naime, određeni deo smatra da on pljuje Anu kako bi sebe uzdigao i tako osvojio bolje mesto od nje, na šta je on odgovorio.

- Tako nekako, hteo sam da istaknem da sam najoštećeniji, ne bih li bio žrtva, ne bih li bio prvi. Ne znam kako da odgovorim neironično na ovo sarkastično pitanje. Rekao sam da neću uopšte da komentarišem, da se ne bih upalio i tako dalje. Iskreno je ne pljujem i omalovažavam, jer ja kad pljujem to izgleda drugačije. Postaviš joj pitanje, evo prošlo, ona kaže: "Mešala ja?!". - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Ane i Cara

- Ja sam rešavala svoj odnos s mojim bivšim mužem s kojim sam bila 13 godina, je l' ti je to jasno - skočila je Ana.

- Onda se ona digne, kao što kaže, žena mangup... Naravno da si se mešala i u prijateljske i u ljubavne odnose, kraj priče svake. Jednostavno, smatram da me je ta žena povredila lično. Lično sam ja s njom doživeo neke loše stvari, osetio sam da je ona u svađi rekla pravo mišljenje o meni. Ja sam veoma saosećao neke stvari i ovde, a i napolju čim sam se javljao na telefon. Stojim iza toga da je ova žena doživela neke loše stvari, ali mimo toga, ona je ispala prema ljudima...O njenoj kontradiktornosti i validnosti ne želim ni da pričam - rekao je Car.

- Šta ti znaš o mom životu? U čemu si se saosećao, folirantu jedan - rekla je Ana.

- Je*e mi se za vaše živote koji ste tako hteli da budu - rekao je Car.

- Preko glave mi te je s foliranjem. Ja sam glavom i bradom ovo što vidiš. Se**š se po meni, ne dam ti više! Nisi frajer, zato što se foliraš. Da li si seo sa Anom i porazgovarao, ko je tebe izdao?! Folirantu jedan. Ako nekog treba da izdam, to bi bila Zorica Marković. Ti ne znaš ništa o meni, ja da ti kažem. Rijaliti ti neću dati da igraš sa mojim životom - rekla je Ćurčićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Ane i Cara

- Ja o tebi znam previše. Ovo sam čuo sto puta, samo vrti jedno te isto... - rekao je Car.

- Da li bi ti da ti se ovo desi, mogao da uđeš ponosan i da posmatraš tako?! Ti na mom mestu, ne bi izdržao dva minuta. Polomio mi se život, a ti si našla da sudiš o mom životu o kom ne znaš ništa - rekla je Ana.

- Šta ti je?! Hoće da izađe nešto iz tebe?! To je to, napad je najbolja odbrana. Ja sam izneo svoje mišljenje na veoma normalan i ljudski način... Na osnovu onoga što je ispričala, mi smo dobili širu sliku i sklopili mozaik o njihovim životima. Ana Ćurčić ne da kada kažeš da voli Zvezdana, a ne da ni kada kažeš da je skalamerija. Ja ću staviti sve njene kontradiktornosti po strani, da ja nisam taj koji će padati po imanju s njom, sedeti, slušati i plakati. Nisam seo da slušam o tim nekim stvarima, bilo mi je dovoljno toga za stolom. Smatrao sam da je uz nju Zorica, da ja idem tamo po veceima i slušam životne priče. Bili smo dobri, ali gledam lično prema meni. Kada Ani nije odgovaralo moje mišljenje, uvredila me je. Delovalo mi je da je preko mene htela da lomi po Zvezdanu...Nemoj mene da koristiš za neke situacije, da mi govoriš o mojoj ljubavi u superlativu, pa onda sve suprotno - rekao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aco

01.06.2023 20:56

Majke mi mile ja ne znam ko više može da sluša ovu Anu dosadila je vala i Bogu i narodu!!!