IŽIVLJAVAO SE DOK JE BILA BEBA, MALTRETIRAO NJU I SESTRE: Divnina prošlost ledi krv u žilama, Marko otkrio sve o PAKLU koji joj je napravio OTAC NASILNIK!

Autor:

Zadruga

21.05.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna životna priča aktuelne zadrugarke nateraće vas na suze!

IŽIVLJAVAO SE DOK JE BILA BEBA, MALTRETIRAO NJU I SESTRE: Divnina prošlost ledi krv u žilama, Marko otkrio sve o PAKLU koji joj je napravio OTAC NASILNIK!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Divna DNK je u poslednjoj radio-emisiji "Delagati" otkrila da ju je otac, koji je pre nekoliko dana preminuo, tukao kad je imala samo tri godine, a njega je okrivila za svoju grbu.

- Otac me je bacio na krevet kad sam imala tri godine i od tada mi raste ovo na leđima. On nije hteo da se pokaje. Za sve je on kriv, on mi je napravio pakao, zbog njega sam ovakva, a nije hteo da me leči! - ispričala je Divna u petak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Divna DNK

Njen nevenačni suprug Marko se oglasio i potvrdio Divninu priču.

- Znam kroz šta je sve Divna prošla još dok je bila beba. Otac joj je bio jako nezgodan čovek. Bacio ju je iz naručja na krevet još dok je bila mala i ona je pala i povredila kičmu tada. Posle toga je nastavio da maltretira nju i njene sestre. Njoj je to na leđima izašlo kad je imala dve ili tri godine i posle se širilo. Otac nije hteo da je leči, nastavio je da se iživljava nad njom i sestrama i da ih maltretira. Divna je još i dobro prošlo, jedna sestra joj je ima još veći problem od nje, baš je kriva... Strašno je kroz šta su prošle u detinjstvu zbog oca. Nije ona meni detaljno pričala kroz šta su sve prošlo, ali znam da su imale mnogo teško detinjstvo, ne daj Bože nikome - rekao je Marko DNK i dodao:

- Kad je on umro skoro, Divna je kukala i plakala, ipak joj je jako bilo žao, zaboravila mu je sve. Meni je rekla: ''Nemam više ni majku, ni oca. Marko, samo si mi ti ostao''. Srce mi se steglo od njenih reči, baš je bilo potresno - otkrio je Kocić za Pink.rs

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Marko i Divna DNK

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading