PODIVLJALA DIVNA DNK! Spopala Bilala da se SMUVAJU, Marko će IZGORETI: Potrebna sam ti ja, dosta ti je bilo AVANTURA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.05.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna više ne krije simpatije prema Brajloviću i želi što pre da uđe u vezu sa njim!

PODIVLJALA DIVNA DNK! Spopala Bilala da se SMUVAJU, Marko će IZGORETI: Potrebna sam ti ja, dosta ti je bilo AVANTURA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Divna DNK se poslednjih nekoliko dana zagrejala za Bilala Brajlovića i spremna je da prevari Marka sa njim. Podsetimo, Marko DNK je nedavno zbog zdravstvenog stanja napustio Belu kuću, a Divna je iskoristila priliku da se malo opusti. Sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" priznala zbog čega joj je Bilal najprivlačniji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Divna DNK

- Privlačan je jako, u suštini je lep. Ja ne mogu da pričam o tome, zato što sam ja udata žena. To je neka privlačnost, varnice. Mislim da mu je potrebna osoba kao ja, jer je ovde imao dosta avantura. Da sam slobodna žena, naravno da bih bila sa njim. Nikada ne bih prevarila muža - govorila je Divna.

- Je l' misliš da Bilal ima povratne simpatije prema tebi? - upitao ju je voditelj.

- On je rekao da sam mu jako simpatična i kada ga je Drvo pitalo on je rekao: "Ima jedna devojka koja mi se sviđa" - dodala je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović

- Da je simpatična jeste, da je zabavnija od bilo koje devojke jeste. Meni se sviđa druga devojka, ona ima muža, baš bih voleo da se družim i sa njom. Divna malo pada pod uticaj drugih ljudi ovde, drago mi je što je iskrena i što je rekla da ne bi ništa uradila. Možda želi da ostane malo duže u rijalitiju preko mojih leđa - kazao je Bilal.

- Naravno da ga ne koristim, nisam ja kao ove što su bile sa njim - rekla je Divna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading