DIVNA DNK IMA MLAĐU SESTRU SA ISTIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Evo kako izgleda, ušla je u Zadrugu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

10.05.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne zna da Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK, ima čak dve rođene sestre i tri polubrata!

DIVNA DNK IMA MLAĐU SESTRU SA ISTIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Evo kako izgleda, ušla je u Zadrugu! (FOTO)

Foto: printscreen/RED TV

Učešće Divne Milanović i njenog supruga Marka Kocića, poznatijih kao Divna i Marko DNK, obeležilo je prvu sezonu rijalitija "Zadruga", međutim ne treba zanemariti i njihovo ovogodišnje učešče u popularnom formatu.

Poznati bračni par gostovao je u emisiji "DNK" 2019. godine, ajedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje tzv. grbe koju ima od rođenja.

Njena sestra Milica rođena je sa istim problemom. Međutim, ni jedna ni druga nisu uspele da ga otklone, što se videlo kada je Divno posetila na novogodišnje praznike tokom prve sezone rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Milanović Zadruga

Podsetimo, Milanovićeva ima dve rođene sestre i tri polubrata, a jedan od njene braće je svojevremeno otkrio zašto su bivša zadrugarka i njena sestra rođene sa problemom kičme.

Divna je rođena sa tim, a i sestra... To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - rekao je jednom prilikom polubrat takmičarke prve sezone "Zadruge" za Srbiju Danas.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Divna DNK Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading