"NEK IM JE HAIRLI" Dejan Dragojević na PETOMESEČNICU veze Aleks i Cara stigao u Zadrugu, pa im dao BLAGOSLOV!

Autor:

Zadruga

14.05.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" je opleo po Anđeli i Zvezdanu, pa progovorio o Nikolićevoj i Caru!

"NEK IM JE HAIRLI" Dejan Dragojević na PETOMESEČNICU veze Aleks i Cara stigao u Zadrugu, pa im dao BLAGOSLOV!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je ugostila pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića, koji je, između ostalog, analizirao i aktuelne situacije u "Zadruzi". Prvo se dotakao Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, a onda progovorio o Aleksandri Nikolić i Filipu Caru.

- Kako ti deluju ove situacije između Anđele i Zvezdana? - pitala je Dušica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Prikazuje sebe u svetlima, a šta su osuđivali, sad im se vraća. Anđela je mene osuđivala, bila jedna od najmoralnijih, došla bura i odnela sve. Izgubili su dostojanstvo. Mnogo je velika želja za pitanjima, klipovima... Ali to je njihov odnos. Raskinuće, pomiriće se i tako non-stop. Anđela je toliko dotakla dno. Nije svesna svega, tj. jeste, ali joj odgovara. Ne mogu da povežem ove situacije, osim ono da praviš nešto fejk... Ustani, sedni... Jedino uvek pohvalim Ivana Marinkovića, on je dosledan. Prolaze pored njega i gole i obučene, ali on je dosledan - istakao je Dejan.

- Aleks i Caru je danas mesečnica - istakla je Dušica.

- Da sam znao, doneo bih mafine. Nek im je hairli, sa srećom. Mama gleda to kod kuće, kad mi dođe devojka prebacimo. Morbidni su odnosi. Čula sam da me je prozivala, kao da ja njenu mamu huškam protiv njega. Nek im je sa srećom. Što se tiče Filipa, zet moj, da ga okujem u zvezde. Zvezda Danica i da mi stoji glava njegova pored. Sudbina ti u život donese neverovatne situacije, ljude, tako je kod mene. Sam sebe pitam da li me neko sprda - rekao je Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

15.05.2023 00:33

Dejan toliko mnogo i brzonoriča da je i Andjeli konkurencija