"OPET ĆE CAR DA MU OTVARA OČI" Dejana Dragojevića URNIŠU na društvenim mrežama zbog NOVE DEVOJKE, zbog jedne objave GORI SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija koja je izazvala lavinu komentara!

"OPET ĆE CAR DA MU OTVARA OČI" Dejana Dragojevića URNIŠU na društvenim mrežama zbog NOVE DEVOJKE, zbog jedne objave GORI SVE! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Dejan Dragojević je nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić, koja ga je u "Zadruzi" prevarila sa Filipom Carem, uplovio u vezu sa izvesnom Jovanom, koju je krio od očiju javnosti. U poslednje vreme je sve češće snima, a kako je više puta isticao, Jovanu je njegova porodica odlično prihvatila, između ostalog i zbog toga što nema veze sa rijaliti svetom. Podsećamo, pre Aleksandre, Dejana je sa Carem prevarila i tadašnja supruga Dalila Dragojević, a on mu se više puta zahvalio što mu je otvorio oči.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ,V.LUKIĆ, E-stock, ATAImages

Car, Dejan, Aleks i Dalila

Jedna Instagram stranica, koja se bavi analizom događaja iz "Zadruge", prozvala je Dejana i njegovu sadašnju devojku. Oni su objavili Filipovu sliku i tvrde da ju je lajkovala Dejanova sadašnja devojka, a Dragojevića su isprozivali:

- Znači opet će Filip da otvara oči Dejanu. Šou. Hej, javite Dekiju, nismo našli šta traži (radnike za krov na kući),  ali smo zato našli kod zeta na profilu njegovu: "Nema ona ništa sa rijalitijem", "Nije ona iz tog sveta", "Nju to ne zanima", "Ona to ne gleda". Lakovala Filipovu sliku - napisali su u opisu objave.

Ovu objavu, kao i opis, možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: instagram.com

Objava o Dejanu i njegovoj devojci

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading