MAJU MARINKOVIĆ STIGLE KLETVE FILIPA CARA: "Dabogda ti umro deda i pas Leo" Taki slomljen od tuge - On mi je prokleo porodicu!

Autor:

Zadruga

09.05.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car prokleo je porodicu Marinković, tvrdi za Republiku Taki Marinković.

MAJU MARINKOVIĆ STIGLE KLETVE FILIPA CARA: "Dabogda ti umro deda i pas Leo" Taki slomljen od tuge - On mi je prokleo porodicu!

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Tragične vesti pogodile su porodicu Marinković. Naime, Taki Marinković, otac Maje Marinković potvrdio je za Republiku da mu je preminuo otac, a starletin deda. 

Foto: RepublikaTV

Taki Marinković

 

Ono što je Taki dodatno poremetilo u ovim teškim trenucima, jesu reči Filipa Cara, Majinog bivšeg dečka, koje joj je uputio pre nekoliko meseci. Naime, Taki za Republiku sada govori koliko je pogođen tužnom istinom, da je porodicu Marinković prokleo Car.

Foto: TV Pink

Taki Marinković i Maja Marinković

 

- Mnogo mi je loše, sećam se kada joj je Car rekao: ,,Dabogda ti umro deda i pas Leo". To su stravične reči, šta čovek da mu uradi kada se završi rijaliti? To je klošar belosvetski! On je mojoj porodici poželeo smrt i to mi se zaista desilo - rekao je Taki za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

09.05.2023 19:12

A da li se seca dta je njegova cerka radila Caru svakog dana

JA

10.05.2023 07:42

Hajde taki ne lupetaj , bre. Ovaj covek kada god progovori zesce se nalupeta - cuj Car ga prokleo ,zaboravlja sta mu je cerka radila i izgovarala u svadjama ….!!!