DA SE ISPOVRAĆAŠ! Zvezdan uradio do sada nešto NAJODVRATNIJE, pripašće vam muka kada budete videli ŠOK SCENE iz rijalitija! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

30.04.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se sakrio od kamera, pa skinuo gaće i u njih ubacio i ostavio jedan predmet.

DA SE ISPOVRAĆAŠ! Zvezdan uradio do sada nešto NAJODVRATNIJE, pripašće vam muka kada budete videli ŠOK SCENE iz rijalitija! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić otkako se uselio na imanju u Šimanovicma, ne prestaje da svojim postupcima šokira milionski auditorijum koji prati šestu sezonu rijalitija "Zadruga", posebno kada je reč o higijeni.

Naime, Slavnić je, tokom razgovora sa mladom zadrugarkom Valentinom Stanković, izvadio vlažnu maramicu iz nesesera, a zatim je pred njom uvukao u donji veš, zbog čega je ona brže-bolje napustila prostoriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Međutim, da stvar bude bizarnija, Zvezdan je na sve to ostavio maramicu u donjem vešu i izašao iz izolacije u kojoj boravi već izvesno vreme.

"Gadniju osobu nismo videli", "Nema dalje od ovoga", "On ima nekakvu polnu boleštinu", "Smećar prljavi", "Možda mu je to kao uložak ako se upiški", "Maja posejala pečurke", "Gade, okupaj se", samo su neki od negativnih komentara zabezeknute javnosti koji se nižu ispod video klipa koji je obišao društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Relja

30.04.2023 19:23

kakv djevojke vole smradove.....pa smradulje