ZVEZDANOVE LJUBAVNICE PRSA U PRSA: Maja Marinković sastavila Anđelu sa crnom zemljom, ona siktala od besa!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Anđela Đuričić se suočile.

ZVEZDANOVE LJUBAVNICE PRSA U PRSA: Maja Marinković sastavila Anđelu sa crnom zemljom, ona siktala od besa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, druga javna ljubavnica Zvezdana Slavnića, ustala je kako bi se suočila sa Anđelom Đuričić, nakon njegovog izlaganja. 

Maja, sigurna i puna sebe, stala je na Zvezdanovu stranu, a Anđela je ustala i prekinula ju je, kako bi se dodatno opravdala pred milionima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6

 

- Ovo mi je izgledalo previše. Anđela jeste bila iskrena u izlaganju, za razliku od priče koju je pričala sinoć. Čovek je sam rekao sve na klipu! Trebao mu je mir da ohladi glavu. Ovo je između njih dvoje. Ja sam njega pitala kakav je to performans, ali ne ja, bilo ko na ovom svetu ne može da pokravi odnos, ako to dvoje ljudi održavaju - govori Maja i dodaje:

- Čovek je jasno stavio do znanja šta misli, e sad, do čoveka je da li će da trpi nešto, dva, tri meseca. Ako si svesna da ne želi, šta radiš tu?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Ja nisam ništa trpela, nego "To ne možeš da obučeš kupaći", ne mogu ovo, ono, ja sam sve to dobrovoljno prihvatila. Flertuje sa Majom, on mi kaže to nije moja stvar. Ne može preda mnom da flertuje sa drugom devojkom. Ja sam isto videla neke stvari, kamera sam koja vidi sve, ili on nekoga, ili njega neko! - poručila je Anđela. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading