OVAKO JE IZGLEDAO PRVOAPRILSKI HOROR U ZADRUZI: Reakcija Maje Marinković na Zvezdanov zagrljaj sve šokirao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.04.2023

01:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je izgledao trenutak kada je Zvezdan Slavnić zagrlio Maju Marinković!

OVAKO JE IZGLEDAO PRVOAPRILSKI HOROR U ZADRUZI: Reakcija Maje Marinković na Zvezdanov zagrljaj sve šokirao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je Zvezdan Slavnić prekinuo svađu Anđele Đuričić i Ane Ćurčić i tim povodom, s obzirom na to da je prvi april "Dan šale", izrekao da raskida sa Anđelom i Ani, poptuno uverljivo, saopštio da priča o tzv. dogovoru koji su imali, on je seo pored Maje Marinković.

Ono što se moglo primetiti jeste Majin izraz lica kada je seo pored nje i zagrlio je. Naime, ona se sve vreme ponosno smejala sve dok nije saopštio da je to zapravo prvoaprilska šala i dok Đuričićeva nije izletela i napravila haos.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić zagrlio Maju Marinković

 

Podsetimo, Maja je jedan od glavnih problema u vezi Anđele i Zvezdana i sve to zbog čuvenog "aftera" o kom su Marinkovićeva i Slavnić pričali da će se desiti, ukoliko on ne bude sa Anđelom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anci

01.04.2023 02:26

Da li moze Maja marinkovic izaci iz Zadruge da kupi stvari ponizava zenski rod jer vise izgleda da je gola nego obucena.A druga stvar Majo unormali se ne budi mirodjija u svakoj vezi i ne ponasaj se kao ne najjeftinija nego prejeftina devojka.Care i Aleksandra zelim vam svu srecu i kulirajte Maju