BLOKIRALA TAKIJA! Maja Kovačević prošla kroz PAKAO zbog Marinkovića: Umislio je da smo u vezi!

Autor:

Zadruga

18.04.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Kovačević otkrila je detalje odnosa sa Takijem Marinkovićem.

BLOKIRALA TAKIJA! Maja Kovačević prošla kroz PAKAO zbog Marinkovića: Umislio je da smo u vezi!

Foto: Nikola Mutić

Maja Kovačević sumirala je utiske nakon što je napustila "Zadrugu 6" i progovorila o najaktuelnijim odnosima u Beloj kući, pa se osvrnula na spekulacije da je u vezi s Radomirom Takijem Marinkovićem, koji je potkrepio tu priču o njihovim zajedničkim fotografijama. Naime, kako su fotke Maje i Takija preplavile medije dok je Kovačevićka bila u "Zadruzi 6", atraktivna plavuša je to videla tek kad je izašla iz rijalitija, a onda ispričala svoju stranu priče.

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i Maja Kovačević, poljubac

- Slika mene i Takija nije foto-montaža, upoznali smo se kod Vite Tarota, koji mi je pomogao kad sam imala problem i bila bez auta, pa se ponudio da prespavam kod njega. Tako je bilo, ujutro sam ustala, a Vito je očigledno kontaktirao s Takijem u međuvremenu i rekao da sam tu kod njega, čim se ovaj pojavio na vratima. Dotad sam ga znala iz medija, ko je, šta je i kako izgleda. Došao je Taki, upoznali smo se, sedeli, ja sam bila u ogrtaču za plažu i šortsu, videla sam da su neki napisali da sam imala samo bademantil, nije tačno, sve se vidi na slici. Insistirao je da se slikamo, slikao nas je on, onda nas je i Vito slikao i tu se  desio poljubac na blic u usta za vreme slikanja, ništa više, kunem se. Ne znam šta je on shvatio iz toga, ali je umislio da smo u vezi. Posle toga sam krenula za Zagreb i usledio je pakao. Marinković nije prestajao da me zove, piše poruke i ponaša se kao da sam ja njegova devojka. Kad sam videla kuda to vodi, bila sam primorana da ga blokiram na svim mrežama jer nisam mogla drugačije da izađem na kraj s njim. Ne znam šta drugo da kažem, osim da je Taki željan medijske pažnje. On je čovek koga hrani kada je bitan, kad se o njemu piše, kad pričaju o njemu u rijalitiju, kad ga spominju rijaliti-učesnici. U stanju je da uradi sve da bi dospeo na portale i naslovnice - rekla je Maja.

Maja bi bila s bilo kim, ali neće niko s njom

Maja Kovačević oplela je po imenjakinji Maji Marinković, te otkrila da je psihički pala jer je niko od njenih bivših ljubavnika neće, zbog čega je ona bacila udicu na Zvezdana.

- Odgovarali bi joj i Car i Janjuš i Zvezdan, bilo koji da je hoće, ali niko je neće, a ona je zbog toga psihički pala. Postala je svesna da se više rijaliti ne vrti oko nje i nije u prvom planu, što je najveći udarac za nju. Ona misli da bi svi tamo bili s njom čim ona pukne prstima. Da se razumemo, uverena sam da će se desiti nešto između Marinkovićke i Zvezdana, ali ne u rijalitiju, već kad se završi sve, ne zato što to Maja želi tako, već zato što Slavnić to tako hoće - rekla je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Zvezdan ne voli nikoga, osim sebe

Maja Kovačević dala je svoj sud o najaktuelnijoj trojci Ani Ćurčić, Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću, te otkrila da bivši robijaš nema emocije ni prema bivšoj, a ni prema sadašnjoj partnerki.

- Sigurna sam da Ana voli Zvezdana i da bi mu prešla preko ovoga da nije javno. Svi smo čuli kako je izgledao njihov život u četiri zida, šta je ta žena prolazila s njim i šta mu je sve opraštala. Tako da bi ona, da su napolje, sve ovo drugačije podnela, ali pošto je ovako javno, onda je bolnije i krajnje nedopustivo da oprosti. Zvezdan, s druge strane, ne voli nijednu, ni Anu, ni Anđelu. Anđela mu je odavno postala dosadna i naporna, to je baš očigledno. On je čovek koji voli samo sebe - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading