ALKOHOL MU JE STROGO ZABRANJEN! Ivan Marinković konačno dobio ČESTITKU od verenice, tek da vidite reakciju Kulićke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je ispoštovala i malog Željka!

ALKOHOL MU JE STROGO ZABRANJEN! Ivan Marinković konačno dobio ČESTITKU od verenice,  tek da vidite reakciju Kulićke! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon Mikice Bojanića, čestitke koje je za Vaskrs dobio od najmilijih pročitao je i Ivan Marinković, koji takođe nije mogao da sakrije suze. Njemu se obratila verenica Jelena Ilić, koja je spremila poklon i za Ivanovog sina Željka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Darko Tanasijević

- Srce, Hristos Vaskrse, srećan i Bogom blagoslovljen Vaskrs, ljubavi moja. Nedostaješ nam svakog dana, ali za praznike najviše. Listam fotografije i prisećam se prethodnog. Fali mi osećaj bezbrižnosti kad znam da si tu i da se oslonim na tebe. Beka mi dosađuje i budi me noću a i ujutru za posao. Mnogo sam organizovanija bez tebe. Svi smo odlično i u najboljem redu. Puno te pozdravlja teta i svi moji, a od ostalih ćeš dobiti čestitke za rođendan. Nazdravi vodom i uživaj sa sinom. Poljubi ga u moje ime. Voli te Beka - čitao je Ivan.

- Ljubavi, hvala ti, nisam ni sumnjao - rekao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poklon za Željka Kulića

Jelena je poslala Ivanu poklone, a između ostalog i pandu, a Ivan je otkrio da joj je želja da ode da vidi bebe pandice. Paketić je dobio i njegov sin Željko. Dobio je bojanke, bojice i slatkiše.

- Hvala, očekivala sam - ponosno je rekla Marija Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading