DESETOGODIŠNJI RAT DOBIJA EPILOG NA SUDU! Zorica Marković TUŽI Ivana Marinkovića: Radićeš za moj odmor u Vrnjačkoj Banji!

Autor:

Zadruga

05.04.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Zorice Marković i Ivana Marinkovića traje još od učešća u petoj sezoni "Farme", koja se emitovala tačno pre 10 godina!

DESETOGODIŠNJI RAT DOBIJA EPILOG NA SUDU! Zorica Marković TUŽI Ivana Marinkovića: Radićeš za moj odmor u Vrnjačkoj Banji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako ju je do nedavno smatrala "rijaliti ćerkom", Ana Ćurčić je danas zaratila sa mlađom cimerkom Milicom Veselinović. Naime, Ana i Zorica Marković su saznale da ih je Milica imitirala sa Ivanom Marinkovićem, kao i da su se podsmevali Aninim suzama. Zbog ovoga je došlo do žestokog suočavanja u pušionici.

Milice, čujem da ste tražili moju lutkicu za imitaciju - prebacila je Ana.

- Lošu si informaciju dobila - odbrusila je Milica.

- Ne znam kako možeš da pričaš da sam ti ja rekla da si p*šiku*ka, ja sam rekla generalno, a ti tako da se ponašaš - ubacila se Zorica.

- Ti si meni rekla da je Goca rekla za mene da sam ku*va - nadovezala se Veselinovićeva.

U ovom trenutku se ubacio Ivan, a Ana je osudila oboje.

- Milica je meni bila rijalti ćerka. Ona je mene izbacila iz kreveta, a ona se sprda na mojim suzama i glumi, to je bezobrazno, ja joj davala savete da se ne ljubi sa Bilalom, ona mu pu*i, a sada se sprda sa mojim suzama, sramota - govorila je Ana.

- A ti (Ivane), prestani da me imitiraš, jer ću ti razvaliti glavu stolicom. Nemaš više rijaliti priču sa rođenim sinom, pa se kačiš za mene - zapretila je Zorica.

- Ne diraj mi decu! - zaurlao je Ivan.

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Zorica Marković Zadruga 6

- Kakva deca, za tebe deca ne postoje - uzvratila je pevačica.

- Ni za tebe tvoja - nadovezao se Marinković.

- Otišla je tužbica. Ti radiš za mene. I to ćeš lepo 200, 300 hiljada ovako, a ja ću da odem u Vrnjačku Banju da se banjam. Sa mnom ne možete igrati rijaliti. Kačite se za glavne aktere - nastavila je Zorica.

- Izvini, glavni akteru, nisam te prepoznao - poručio je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Ivan Marinković i Željko Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cana

05.04.2023 19:20

Oval Ivan Marinković je Don dna . Toliko laze da je nemoguć. Očajno dvoličan