ACA BULIĆ OSMISLIO PLAN DA UNIŠTI ZVEZDANA: Ulazi u Zadrugu i unosi ovo, Ana će se zauvek rešiti Slavnića!

Autor:

Zadruga

15.04.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda učestvovala u svemu!

ACA BULIĆ OSMISLIO PLAN DA UNIŠTI ZVEZDANA: Ulazi u Zadrugu i unosi ovo, Ana će se zauvek rešiti Slavnića!

Foto: ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić se vratila u Srbiju, pa svima poručila da se ne plaši Zvezdana Slavnića i njegovih pretnji.

Međutim, tu nije stala. Milena je javno obelodanila detalje njenog dogovora sa Acom Bulićem, koji je planirao pompezni ulazak u Zadrugu 6, zbog kog Zvezdanu ne bi bilo dobro:

Republika

Foto: Vladimir Lukić

 

- Čekali smo trenutak da Aca i ja uđemo u "Zadrugu". Zamislili smo da me Aca uvede pod mišku, pa da joj stavi sat na ruku lično i da ga na taj način dobije. A ne da ga dobije u kutiji, bez pompe. Mi smo hteli da to bude pompezno! Ovaj (Zvezdan) bi dobio nervni slom! Ako se to ne desi tamo, onda će sigurno biti čim ona izađe. Biće pozvani svi mediji da se vidi sertifikat da je pravi, da ga uruči lično Aca Bulić. A kuma će biti tu da kumuje - kazala je Milena za Srbiju danas.

Kuma je, još jednom potvrdila, da su Anini najbliži i dalje uz nju i da će učiniti sve da unište Zvezdana.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nata

15.04.2023 21:16

Šta je ovim ocvalim sponzorušama? Ona stalno najavljuje ulazak u Zadrugu kao da će u SANU. Onda kuka kako joj ne daju. Aman, žene, saberite se! Ako se i taj Bulić stvarno muva sa njima... Manite se ovih raspalih tetki i nađite neke druge o kojima ćete da pišete.