ANA PISMIMA IZ ZATVORA VRAĆA ZVEZDANA NA ROBIJU! Ćurčićeva izvlači džokera da bivšeg strpa iza rešetaka, u njima sve priznao o ZLOSTAVLJANJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo ću ja da ih pročitam. Znam da ima sadržine koja je interesantna javnosti, poručuje Anina kuma Milena Kačavenda

ANA PISMIMA IZ ZATVORA VRAĆA ZVEZDANA NA ROBIJU! Ćurčićeva izvlači džokera da bivšeg strpa iza rešetaka, u njima sve priznao o ZLOSTAVLJANJU!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Nakon drame koja se proteklog vikenda odigrala u Beloj kući, kada je Zvezdan Slavnić psihički urnisao Anu Ćurčić, nazivajući je kurvom i preljubnicom, ona je rešila da konačno izvuče džokera i jednom zasvagda ućutka bivšeg robijaša i ponovo ga strpa iza rešetaka.

Naime, Ćurčićeva je uputila javni apel kumi Mileni Kačavendi da podnese nove tužbe na konto novih laži koje je Slavnić izneo o njoj i njenoj porodici, te je zamolila da pripremi i pisma kojima mu ona preti od ulaska u "Zadrugu 6". Ana je javno poručila svojoj kumi da se obrati advokatu i da sva pisma koja joj je Zvezdan navodno pisao tokom robije preda advokatu. Anina kuma Milena u razgovoru za Republiku otkriva da se radi o pismima koja je Zvezdan Ani slao iz zatvora, a u kojima su navodno sva priznanja Zvezdanovog zlostavljanja.

Republika

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Kačavenda trvdi da je on opisivao sve psihičke i fizičke torture nad Anom, što ga može koštati slobode, te da ni ona za sve to do sada nije znala, već će sada i sama prvi put da čita o tome.

- Već sam sve obavestila advokata. Spremila sam pisma iz zatvora, kako je Ana javno apelovala, pisma su spremna. Prvo ću ja da ih pročitam. Znam da u pismima ima sadržine koja je interesantna javnosti. Sigurno nije pisao da je voli - kaže Milena Kačavenda, koja potvrđuje Aninu priču da se u pismima nalaze sva zlostavljanja koja je Zvezdan Slavnić počinio bivšoj nevenčanoj supruzi.

Republika

Foto: Milan Kostić

Milena Kačavenda Zadruga 6

Podsećamo, Ćurčićeva je i u jednom od razgovora sa Zoricom Marković pominjala pisma koja čuva kao keca u rukavu.

Između ostalog, Ana je otkrila i šta joj je Zvezdan pisao u pismu iz zatvora, sa čim mu je zapretila da će otkriti ako nastavi da se ponaša kao zver prema njoj.

- Prva rečenica pisma "Sedam dana otkako sam uhapšen sam imao dijareju, povraćanje, izbacio sam sve iz sebe, shvatio sam sve svoje greške" i onda kreće šta je sve u životu, za tih sedam dana dijareje, povraćanja, sedam ili deset, ne znam koliko traje... Tu ide to pismo... oprost... - otkrila je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- Da mu oprostiš - upitala je tada Zorica.

- Pa sve, nije smeo da piše nasilništva, ali je pisao... - potvrdila je Ana.

- Da ti razumeš, ti čuvaš to - pitala je dalje Zorica.

- Sve - zaključila je Ćurčićeva, koja je čekala pravi trenutak da pisma i obelodani, a sada je očito došao taj čas.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković Zadruga 6

Milena: Anin bivši je uz nju i decu!

Kačavenda tvrdi i da je bivši suprug njene kume Ane sve vreme uz nju i da će se oglasiti tek kada se njih dvoje budu videli posle "Zadruge" da bi demantovao sve bljuvotine koje je o njima izneo Zvezdan. Kuma za naš list otkriva da će Slavnić snositi posledice zbog svega što je pričao o odnosu Ane s bivšim mužem s kojim je ona, kako kaže, u savršenim odnosima:

- Ana ne zna kako da ga smiri, zazire od njega. Lakše je da nešto pegla nego da se svađa s njim. Stravično je da on takve gluposti iznosi. Kao neka sapunica. Ne zna se ko je s kim bio u seksualnoj šemi, po njemu. Anin bivši muž je sjajan tip, ali ne želi da se oglašava. On brine o njegovoj i Aninoj deci. Ima drugu suprugu i malo dete. Kada Ana izađe, on će se oglasiti zajedno s njom. Anin bivši muž je veliki gospodin.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Zvezdanova mama bi se oglasila samo ako bi totalno poludela

Anina kuma je skeptična i po pitanju oglašavanja Zvezdanove majke Slavice, s kojom kaže da je u kontaktu. 

- Ne bih se zaklela da se mama oglasila. Moka nju ne obožava. Znam da su male šanse da se Slavica oglasila, osim ako nije totalno poludela. Ona je meni rekla da ne može da se odrekne sina jer joj je jedan jedini. Razumem je. Ona se sada nalazi u domu. Na ozbiljnim je terapijama za psihološko stanje. Pokušala je dva puta da se ubije. Drugi put je Zvezdan sprečio. Htela je da skoči kroz terasu. Pre toga, kada je Zvezdan bio u zatvoru, imala je suicidne misli. Ana ju je smestila da bude na sigurnom dok je ona u rijalitiju. Pije jake terapije jer ima demenciju. Zbog toga nije smela da ostane sa Aninom decom. Do samog ulaska u "Zadrugu" bila je kod Ane. Morala je da nađe rešenje za nju, da slučajno ne bi pokušala da se ubije pred decom. Njoj treba nadzor. Slavica nije dobro, Anina mama je imala moždani udar. Deca su na ivici nerava - ispričala je kuma.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Aca Bulić će Zvezdanu da prospe zube

Milena kaže da se Zvezdan Slavnić zaigrao sa imenom Ace Bulića, te da ga čega pakao kada izađe. Ona tvrdi da sin Moke Slavnića nije svestan u kakvom kontekstu spominje bivšeg svoje žene jer, ako nastavi da mu spominje ime u negativnom kontekstu, neće se dobro provesti:

- Zvezdan se igra sa Acom Bulićem, to što je izlupetarao moraće da plati svojim zubima. Pozivam Acu da mu prebroji zube!

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Aca Bulić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading