ZVEZDAN PRETI DA ĆE POBITI ZADRUGARE I PRODUKCIJU! Slavnić najavio monstruozne radnje u rijalitiju: Nasisaću vam se KRVI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.03.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić je tokom sukoba sa Anom Ćurčić istakao da mnogi imaju sreće jer iza sebe već ima robiju.

ZVEZDAN PRETI DA ĆE POBITI ZADRUGARE I PRODUKCIJU! Slavnić najavio monstruozne radnje u rijalitiju: Nasisaću vam se KRVI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić tokom večeri ušao je u ponovni žestoki sukob sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, te tako oboje izneli novi niz nimalo prijatnih informacija iz privatnog života.

Međutim, kako je sva pažnja bila uperena ka njihovoj svađi, malo ko je primetio da je Slavnić u jednom trenutku u naletu besa krenuo da preti svima, počevši od zadrugara, pa do produkcije "Zadruge".

 

 

- Nešto mi zameraju, a imaju sreće što imam robiju, kako bih vam objasnio ja neke stvari. Kako mi se igrate sa živicima... Kako ste lagani svi, jer znate da vam ne smem ništa, pi*kice jedne! Kako ste lagani do jaja, je*ote... Kako ste baš lagani, baš bih voleo da me neko zajebe! Ajde kad ste lagani, baš bih voleo da me neko udari prvi. Pošto su lagani svi... Je*em li vam svima mrtve mamice, nasisaću vam se krvi - pretio je Slavnić tokom žučne rasprave u Beloj kući.

Podesećanja radi, ovo nije prvi put da se Zvezdan Slavnić ovako ponaša u rijalitiju. Nedavno je čak sa imanja ukrao polomljeno staklo i sakrio ga kod sebe, te su svi mišljenja da bivši robijaš planira krvoproliće pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Joca

18.03.2023 16:33

Hoce,ubice jer on je ubica i nije se pokajao sto je ubio

Dejan

18.03.2023 16:36

Napolje vise bre….Sta je umislio

Ja

18.03.2023 17:46

Ostrvio se. Hoće još da ubija.

Deni

18.03.2023 19:01

Robijaš prvi put u zadruzi a prekršio je sva moguća pravila. Spava u hotelu iako nije gazda niti omiljeni , ceo dan spava a uveĉe divlja i uteruje strah u kosti. On očigledno ne zna gde se nalazi pošto je pomešao zadrugu sa zatvorom. Pored toga ne sme niko nijednu kaznu da mu naplati , već mu plaćaju da ih ponižava (produkcija).