PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Strašno je šta rade mom sinu u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

18.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je istakla, iako se nije oglašavala do sada, Slavica tvrdi da je ona najkompetentnija za odnos njenog sina i Ane Ćurčić.

PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Strašno je šta rade mom sinu u rijalitiju!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Majka Zvezdana Slavnića, Slavica, istakla je da joj je važno da konačno progovori i otikrije pravu istinu o odnosu njenog sina i njegove bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić.

Kako je istakla, ne želi da progovori da bi bila slavna, već zato što joj je strašno kroz šta Slavnić prolazi u rijaltiju.

- Strašno je šta rade našem detetu. Svako ima pravo da radi ovde šta hoće, e pa kad imaju pravo, neka bar sad znaju istinu. Nisam se oglašavala, ali sam ja najkompetentnija. Živela sam najduže sa njim, živela sam i sa Anom i sa Zvezdanom. Živela sam i sa njom sama - kaže majka Slavica.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Drama sa Zvezdanom koja se odigrava u "Zadruzi" ponovo je zbližila nju i Moku nakon, kako kaže, četrdeset godina.

- Mi se nismo videli gotovo četrdeset godina, osim dva puta na nekim sahranama. Čuli smo se posle trideset godina i ovo je stvarno stvar da se čujemo. On je bio u braku, ja nisam, ali što se mene tiče mogli smo i da se družimo svi - rekla je Zvezdanova majka za domaće medije.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Kako je za sebe rekla je rekla da najbolje zna ovu situaciju, a najavila je i da sprema veliko otrkivanje prave istine. Iako se nedavno pisalo da se nalazi u lošem stanju, majka Zvezdana Slavnića otkrila je da se ni malo ne oseća kao baka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Joca

18.03.2023 19:03

Jadno do cega su stari ljudi dosli,sta rade njenom konju od deteta,fuj sram te bilo

Manipulator

18.03.2023 19:18

@Joca - Da, sramota. Naterat će žemu da laže u tim godinama i da brani neobranjivo. Da li je ovo Mokin novi pokušaj i nova sramota? Na sreću, Anđelin otac nije glup, ne verujem da će se Slavnići baškariti u Đenovićima. Sve njih treba na poligraf, Zvezdana, Moku,Anu i Slavicu da vidimo ko govori istinu.

Marko

19.03.2023 01:43

Molimo g-dju SLAVICU da se pod hitno oglasi za medije i iznese ISTINU o svemu, ona je najupućenja u sve Nikoga neće štedeti, posebo bivšu koja toliko manipuiiše i provocira i namerno izaziva Zvekija, a potom mnoge neistine iznosi.. Ne mogu da verujem da ovakve žene postoje. Pa ko će nju da voli....