SLAVNIĆ LIJE KROKODILSKE SUZE: Svirepi ubica nakon rusvaja sa Anom IZMISLIO da mu se slošilo, pogledajte njegovu jeftinu manipulaciju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.03.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je video da silom ništa neće postići, rešio je da se oproba i u manipulaciji.

SLAVNIĆ LIJE KROKODILSKE SUZE: Svirepi ubica nakon rusvaja sa Anom IZMISLIO da mu se slošilo, pogledajte njegovu jeftinu manipulaciju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem u rijalitiju "Zadruga", a nakon što je doživeo nervni slom i polomio sve po Beloj kući, otišao je kod Ane Ćurčić. Kako je u više navrata pokušao da nasrne na bivšu partnerku, u jednom momentu je rešio i da se posluži drugim metodama - manipulacijom.

Naime, on je otišao kod Ane i pokušao na miran način da razgovara sa njom, te je napravio od sebe "lažnu žrtvu", tako što je izmislio da je lošeg zdravstvenog stanja, kako bi je zaustavio da iznosi detalje iz spoljnog sveta.

- Šta bi ti rekla kada bih ti sada rekao da sam bio kod kardiologa, i da mi je rekao da mi se zdravstveno stanje stravično pogoršalo u odnosu na proteklih šest meseci? Pogoršalo mi se stanje, lupanje srca... Pitam te samo - počeo je Zvezdan kroz suze.

 

 

- Rekla bih ti da se čuvaš, šta mogu da ti kažem. Pričali smo kako ćeš ući ovde zbog zdravlja - govorila je Ana sa sažaljenjem.

- Šta bi bilo kada bi ti otišla kod psihijatra i rekla da ti je stanje pet puta gore. Da ti to meni kažeš, da li misliš da bih te ja d**ao - nastavio je Slavnić.

- Ne - kratko je odogovorila ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić plače Zadruga 6

- Evo ja ću da ti kažem da mi hvala Bogu nije ništa loše. Hteli smo jedan drugom život da damo. Ja sam idiot nenormalni, ti bar imaš svest veću od mene, ja te molim da to ne radiš - govorio je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kiki

18.03.2023 16:08

Celog života i svuda je manipulisao.

Joca

18.03.2023 16:23

Ubice nekoga tu,posle ce biti kasno