ZVEZDAN PLANIRA KRVOPROLIĆE U RIJALTIJU?! Isplivao morbidan snimak koji uteruje strah u kosti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.03.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku koji je ugledao svetlost dana, može se videti kako Zvezdan Slavnić uzima komad stakla i krije ga kod sebe kako bi ga kasnije iskoristio.

ZVEZDAN PLANIRA KRVOPROLIĆE U RIJALTIJU?! Isplivao morbidan snimak koji uteruje strah u kosti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je tokom prethodne noći do ranih jutarnjih časova psihički maltretirao svoju bivšu nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić, ali smo imali priliek da vidimo i jezive scene polivanja, pljuvanja i gađanja kamenom.

Međutim, mnogima je promakao stravičan detalj, kada bivši robijaš šeta po imanju kao prava psihopata i uzima komad stakla sa polomljenog prozora i sakriva ga kod sebe.

 

 

Kao što se može videti na snimku, Slavnić je u sekundi dobio novu, bolesnu ideju kako bi otišao korak dalje i nastavio sa mučenjem kako Ane, tako i ostalih zadrugara, koji mu, iz nekog razloga, ćute i dopuštaju njegovo nasilničko ponašanje po imanju u Šimanovcima.

Budući da je sklon samopovređivanju, kao i fizičkom zlostavljanju svoje bivše partnerke, možemo samo da se zapitamo da li Zvezdan Slavnić planira krvoproliće u šestoj sezoni "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Istina

11.03.2023 16:52

Mene fascinira ovaj anonimus kao sto brani zvekija.Smesno bre do bola ali ima debila kohi veruju sve sto procitaju. STA JE OOENTA? Svaka budala vidi o cemu se ovde radi i kazu sto ganijr prijavila? Pa i kada ga prijavi nema promene uvek ima neki koji zeli da buse "anoniman" i koji brani predatora.

Odgovori 13 1
Iva

11.03.2023 17:33

I nitko ne reaguje ? ? Mitrovicu, dobro jutro, vreme je za budjenje ? ?

Odgovori 13 4
Iki

11.03.2023 18:39

Strasno sta se sve emituje na televiziji i niko da reaguje!

Odgovori 11 3
ИВАНА

11.03.2023 19:49

Лепо,док у овој земљи влада експанзија насиља ,овај злотвор,болесник и психо,слободно шета имањем,и само је питање када ће напасти неког,по њему се јасно види да је одавно требао да буде психијатријски збринут заједно са оном спе....ом,тзв.гуталицом јер такви нису за цивилизован и нормалан свет,збрините их пре него што буде касно ово је апел,молба, избаците овог болесника

Odgovori 13 7