SEVNULE GRUDI SANJE GRUJIĆ! Zadrugarka bez blama odvezala bluzu i pokazala BUJNE CICE, svima popadale vilice! (VIDEO 18+)

Autor: P. R.

Zadruga

14.04.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se videlo!

SEVNULE GRUDI SANJE GRUJIĆ! Zadrugarka bez blama odvezala bluzu i pokazala BUJNE CICE, svima popadale vilice! (VIDEO 18+)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Grujić

Danima unazad na imanju u Šimanovicma se vodi polemika oko odnosa Sanje Grujić i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, nakon što je Filip Car izneo da nije jedini sa kojim je Sanja bila intimna, bivši košarkaš je držao njenu stranu priče i poricao zajedno sa njom da je između njih bilo nečega intimnijeg.

Iako je Sanja negirala sve, na društvenoj mreži Tviter je isplivao snimak na kojem se jasno vidi kako Grujićeva pred punim dvorištem otkopčava belu košulju i pokazuje bujno poprsje Janjušu i Zoli koji nakon toga odlaze nasmejani.

 

 

Snimak se za kratko vreme proširio drušvenim mrežama, a kako će na sve ovo reagovati zadrugarkin dečko, Marko Stefanović, koji je inače poznat po kratkom fitilju, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading