JANJUŠ MOGAO DA OSTANE INVALID! Zadrugom odjekuju jauci, bivši košarkaš ne prestaje da se KLJUKA jakim lekovima! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

13.04.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dlaku izbegao tragičan ishod!

JANJUŠ MOGAO DA OSTANE INVALID! Zadrugom odjekuju jauci, bivši košarkaš ne prestaje da se KLJUKA jakim lekovima! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Marko Janjušević Janjuš nakon žurke u ranim jutarnjim časovima doživeo je pakao kada se srušio sa kreveta i nezgodno pao na pod i tako polomio ruku, zbog čega mu je odmah ukazana lekarska pomoć.

Naime, Janjuš je hitno izveden iz rijalitija, kako bi obavio sve potrebne preglede, međutim, bivši košarkaš se sinoć vratio u "Zadrugu" sa gipsom na ruci i jakim bolovima.

 

 

- Ne znam ništa... Leđa su mi ugruvana, nisam ih slomio, za ovo (ruka) znaću kad skinem gips. Ne sećam se ničega, kako sam pao... Sve me živo boli! Imam lekove, popio sam već neke za bolove malo pre, sad ću još jedan. Kuk sam nagnječio, odnosno trtičnu kost - otkrio je Janjuš sve vreme ispuštajući jauke i hroptaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading