MILJANU ZAPOSEO ĐAVO! Kulićeva šokirala priznanjem koje LEDI KRV U ŽILAMA: Demoni me nagovaraju šta da radim, znojim se, OČI MI SVETLE...

Autor: P. R.

Zadruga

13.04.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić priznala da njom vladaju paranormalne sile!

MILJANU ZAPOSEO ĐAVO! Kulićeva šokirala priznanjem koje LEDI KRV U ŽILAMA: Demoni me nagovaraju šta da radim, znojim se, OČI MI SVETLE...

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Kontroverzna učesnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić, već izvesno vreme je u pod lupom javnosti i u centru gotovo svih skandala kako na imanju u Šimanovcima, tako i u rodnom gradu. Poznata Nišlijka se ovog puta našla u žiži interesovanja zbog priznanja da već danima ima problem sa paranornalnim aktivnostima.

Naime, kako je otkrila voditeljki Ivani Šopić, Kulićeva je ušla u ljutu borbu protiv natprirodnog, u čemu joj pomaže izabranik Lazar Čolić Zola. Međutim, kako je priznala da joj se vid već muti i da ne može da razmišlja trezveno, od produkcija je zatražila da je što pre izvedu iz rijalitija i u pratnji obezbeđenja poseti najbližu crkvu i tako zaštoto sebe od demona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

- U meni vlada neki nemir, nije za*ebancija uopšte. Pomislićete da je neralno, ali ja vam se kunem, ne mogu da spavam noćima. Znoijm se, pogled mi je nenormalan, u nekim momentima uhvatim sebe da mi svetlucaju oči... Nenormalne stvari se dešavaju, od četvrtka se osećam kao da ovo više nisam ja, nego neko drugi - priča Kulićeva, pa nastavlja:

- Kao da je neki đavo ušao u mene! Na silu sve radim, demoni neki kao da mi govore šta da mislim, osećam, radim... Molim produkciju da me izvedu, da odem u crkvu, ako treba u pratnji obezbeđenje, želim da zapalim sveću i ozdravim - istakla je Miljana u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

Podsećanja radi, Siniša Kulić, Miljanin otac, jednom prilikom je istakao da ja na njegovu ćerku bačena crna magija, iako nije verovao u te stvari, kao i da je u sve umešan Čolić.

- Ja nisam verovao u vradžbine, razna gledanja i predviđanja, i onda se desi da Miljana u stvarima pronađe neki plavi kamen. Nije pridavala značaj tome, ali kad smo videli šta je, odmah smo joj rekli da to baci. Posle se ja malo raspitam i saznam da se preko tog kamena rade razne bajalice, a Zola u Bosni ima kontakt sa svim i svačim. On joj je to poklonio! Jedan deo mene i dalje želi da veruje da to nije tačno, ali nažalost sve ukazuje da je ona uvračana. Tako jedino mogu nekad da objasnim Miljanino stanje - istakao je Siniša nedavno.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Siniša Kulić, Marija Kulić i Miljana Kulić Zadruga

I Miljana je svojevremeno u rijalitiju pričala da ne zna šta se dešava sa njom, te da misli da ima posla sa "višom silom".

Ja sam izmanipulisana i izmađijana, Bog zna šta su mi uradili. Na mene ja bačena crna magija, ja ne znam šta radim i gde idem - vikala je Miljana u petoj sezoni "Zadruge".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Miljana Kulić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vlada

13.04.2023 16:36

Ova sve više laže. Gde li su joj granice laži?

Mixino r.

17.04.2023 00:38

Treba da uđe Bebica egzorcista i da istera đavola iz Mixi i njene mame Marije... Pa kud puklo da puklo!