STRAVA I UŽAS NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA! Jezive paranormalne aktivnosti u Zadruzi, Miljana i Zola mole da ih izvedu u CRKVU! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

13.04.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su otkrili, sve je počelo kada se Marija Kulić vratila u rijaliti.

STRAVA I UŽAS NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA! Jezive paranormalne aktivnosti u Zadruzi, Miljana i Zola mole da ih izvedu u CRKVU! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Miljana Kulić otkrila je da se na Rajskom ostvu, gde boravi sa svojim izabranikom Lazarom Čolićem Zolom, a otkad se Marija Kulić vratila u "Zadrugu", dešavaju paranormalne stvari, te je tom prilikom zamolila produkciju da joj omogući da poseti crvku.

Jako čudne stvari se dešavaju na Rajskom ostrvu. Uopšte nije naivna situacija. Ovim putem bih želela bih da zamolim Veliku šeficu da nam u prisustvu obezbeđenja omogući da idemo u crkvu - rekla je Miljana.

- Meni je smešno, ona se više uplašila. Ovaj sat je bio totalno polomljen, bila je šara na njemu. Danas se budim i sat kao nov. Sve se to dešava od prošlog četvrtka kada je došla Marija. Danas sedimo, gledaoci i produkcija pogledajte danas između 15 i 16 časova, desilo se to da su se vrata otvorila. Ja pomislim: "Ako je vetar, kako se nisu skroz otvorila vrata" - istakao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Zola Zadruga 6

- Kao da je čovek ušao, dum i stala - nadovezala se Miljana. 

- Sve se to dešava otkako je ona (Marija) došla, meni nije dobro - priznao je Čolić.

- Pogled mu se izmenio, psihički nije dobro - umešala se Miljana.

- Zna Car, žalim mu se svako jutro da ne mogu zaspati do 12. Neverovatno koja tenzija, dlanovi mi se non-stop znoje od prošlog četvrtka - rekao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Zola Zadruga 6

- Isto i ja osećam unutrašnji nemir. Nije zaj*bancija - rekla je Miljana.

- Oni treba da popiju terapiju, sve im se pričinjava. Piju alkohol, a ne piju terapiju - brecnula se Marija.

- Znaš kako je staklo bilo polomljeno, ništa se nije videlo. Danas čisto staklo, vidi se koliko je sati - rekla je Miljana.

- Ljudi, ja vam se kunem, sat nam je bio polomljen od danas je čitav. Od kada se Marija vratila znojim se, osećam neki nemir - rekao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Zola Zadruga 6

- Od četvrtka, otkako je mama došla, dešavaju se nerealne stvari. Kunem vam se da je sat bio polomljen, on ne spava do 12-1, nije mu dobro, svetluca mu pogled. Uopšte nije zaj*bancija. Sa njim mi je sve na silu otkako sam se posvađala sa mamom - istakla je Kulićeva.

Oni piju samo alkohol i to viski, oni ne znaju gde su, njima bre treba terapija! Ne piju lekove i njima se pričinjava sve i svašta, haluciniraju - rekla je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading