MARKO UHVATIO SANJU ZA GUŠU I NE PUŠTA: Uznemirujuće scene u rijalitiju, zadrugar oborio devojku, krenuo da je nabode PESNICAMA U GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama u rijalitiju "Zadruga"!

MARKO UHVATIO SANJU ZA GUŠU I NE PUŠTA: Uznemirujuće scene u rijalitiju, zadrugar oborio devojku, krenuo da je nabode PESNICAMA U GLAVU! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Odnos Sanje Grujić i Marka Stefanovića važi za jedan od najturbulentnijih u rijalitiju "Zadruga", pa gotovo ne prođe ni dan, a da se par ne posvađa, ali i fizički nasrne jedno na drugo. Tako je bilo i ovog puta, kada su nakon žestoke rasprave i salvi uvreda, Sanja i Marko krenuli da "odmere snage".

Naime, Grujićeva je prišla svom dečku i krenula da ga štipa, što je njega izbacilo iz takta, te ju je u naletu besa oborio na krevet i jednom rukom je uhvatio za vrat, a drugu je stisnuo i pesnicu.

Zadrugari su odmah povikali i krenuli ka cimeru kako bi ga skinuli sa Sanje, međutim, Stefanović se nije obazirao na ciku i dreku oko njega, pa je nastavio da davi svoju izabranicu.

Uznemirujuće scene pogledajte u nastavku teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading