BRAT JE ŠAMARAO ZBOG SINIŠE, OTAC BIO ALKOHOLIČAR! Jeziva porodična priča Marije Kulić ledi KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

09.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi detalji njenih porodičnih drama!

BRAT JE ŠAMARAO ZBOG SINIŠE, OTAC BIO ALKOHOLIČAR! Jeziva porodična priča Marije Kulić ledi KRV U ŽILAMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

Porodica Kulić poslednjih nekoliko godina je u žiži interesovanja javnosti, sve otkad se Miljana Kulić prvi put pojavila na TV ekranima. Gledaoci pomno prate njen život u rijalitiju i van njega, a stvari su se zakomplikovale otkad je njena majka Marija odlučila da postane ravnopravni takmičar u "Zadruzi 2". Majka i ćerka već nedelju dana vode skandalozne ratove u Beloj kući, a vrhunac njihove svađe bilo je međusobno odricanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

Marija je u petak u emisiji "Pitanja novinara" izjavila i da ne planira da se pomiri sa ćerkom, a tom prilikom je podsetila publiku i zadrugare na svoje narušene porodične odnose.

Nema više ništa od sinoć. Zna moj brat kako je bilo kada nismo razgovarali deset godina. Zna tetka kada me je uvredila, ja toj ženi nisam na sahranu išla. Od sinoć, ja živim svoj život i više me ne intresuje. Da li je Mika, Giba, niti želim da čujem njen glas, niti da je vidim. Kraj svega! Moja deca su čula sinoć, kada budem umrla, na moju sahranu mi neće doći, to mi je želja! Ja znam da je nekima drago, da su neki jedva čekali da do ovoga dođe, došlo je. Moj broj telefona, neće me dobiti na telefon. Ona za mene više ne postoji, ni ja za nju. Biće mi teško dan, dva tri, možda celog života, ali kada ja precrtam, ja u momentu i to je kraj. Da li je muž, dete, majka, otac?! Možda sam monstrum, ali sam ja takva. Ja se ne setim ocu da zapalim sveću, mene Siniša podseti. Ne zanima me, to je više to. Nekoliko puta mi je rekla: "Molim te živi", mene će da razvlače kada umrem, idi leči se u inostranstvo da živiš zbog mene" - izjavila je Marija u emisiji.

Marija je imala teško detinjstvo. Otac Branko je ostavio njenu majku Spomenku dok je Marija bila u stomaku, a ona je odrastala sa njom i bratom Pericom. Opredelio se da živi u Crnoj Gori, u Budvi i Kotoru, a kako je Marija pričala, bio je nasilnik i alkoholičar i mrzeo je ženski rod.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Kulić

Moj otac je bio čovek koji je iz dna duše imao averziju prema ženama, on je kasno mene dobio. On je mislio da su sve žene k*rve, i molio je Boga da ne dobije ćerku. On je bio svetski čovek, živeo svugde po svetu, sve, samo žena i deca u drugom planu i onda je rekao da ga ne zanima da li je dobio dete ili nije. Međutim, moja majka mene krene da vodi kolima i moj otac mene nije ni pogledao. Kad smo došli kući, on je otkrio kolica, pogledao me i video da sam lepa i poljubio me. Ali alkoholičar kao alkoholičar, uvek je tražio knjižicu, kad vidim njegove cipele ispred vrata, ja prvo ljubim cipele, a ne oca, jer sam željna oca. I ja ulazim i on meni traži knjižicu i tek kad vidi da su sve petice, onda me poljubi. Onda mi da pare da mu kupim piće, a misliš li da je meni nekad nešto rekao da kupim? Ništa, a ja trčim da ga iznenadim! Kad je poginuo, ja sam počela da plačem i majka me je pitala zbog koga plačem. Ja sam zaboravljala da njemu zapalim sveću. I šta me je najviše pogodilo? Kad je majka bila trudna u osmom mesecu sa mnom, moj otac ostavlja moju majku i sedne pored devojčice koja ima 20 godina. Kad je meni majka to ispričala, čini mi se da ja sada kada bi se razvela, muški svet ne bi postojao za mene - pričala je svojevremeno Kulićka.

Marijin otac je umro kad je imala 12 godina. Sa bratom Pericom se izmirila i on je trenutno zadužen za čuvanje malog Željka Kulića. Njihovi odnosu su bili narušeni zbog nasledstva, što je otkrila Miljana u jednom od svojih razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom.

Moj tata kupi sve Nikoli i Nataši (deci Miljaninog ujaka), a on (Perica) nama nikada. Jednom kada su se mama i tata posvađali, mama je otišla tamo (kod Perice) i on nije hteo da otključa. A baka je umrla, a htela je stan da ostavi meni. Mama joj je rekla: "Imaš sina, imaš ćerku, imaš pet unučića, ne možeš da ostaviš Miljani, deca su ti živa". Taj stan gde živi Perica. Ja ga volim, ali ti pričam istinu šta je bilo. Posvađali se mama i tata, mama ode kod Perice. On ne otključava, mama pozove policiju, zato što vidi da su tu. Policija dođe, on otvori vrata i izađe i kaže: "Da imam sto soba, ne bih je pustio ni u jednu, jer znam da će da se pomiri sa njim". A mama se odrekla pola stana zbog njega, tata je naterao. Nikada nije imao problema sa tatom, tata mu je dao novac nekoliko puta, mama se naljutila na njega - otkrila je Miljana u "Zadruzi 3".

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Marija i Siniša Kulić

Kako je sama ispričala, tetka ju je jednom prilikom uvredila i zbog toga joj nije otišla ni na sahranu. Ali, tu nije kraj Marijinim porodičnim dramama. Njena ljubav sa Sinišom bila je zabranjena, a ona je uprkos mišljenju svoje porodice odabrala ljubav. Zbog viđanja sa Sinišom još dok je bila maloletna, brat joj je udario šamar.

- Sinišu je znao ceo grad jer je bio mangup. Ljudi su ga se bojali, pošto se tukao po ulicama, kafićima... Zato su moji bili ljuti na mene! Govorili su mi da mi ne priliči da budem sa propalitetom u vezi, već da nađem inženjera. Brat, koji je 13 godina stariji od mene, pretio mi je da će me prebiti ukoliko ne ostavim Sinišu. Odlučila sam da se krišom viđam sa njim. Ali jednom me je brat video u kafiću sa Sinišom, a rekla sam mu da idem kod drugarice. Kada sam došla kući, išamarao me je i zabranio mi izlaske zato što sam ga lagala. Posle izvesnog vremena, slučajno sam srela Sinišu na bazenu. Nastavili smo tamo gde smo stali. Moji su videli da ne vredi da mi brane da budem sa njim. Rekla sam im: "Dokle god je dobar prema meni, bićemo zajedno." Uvidela sam da je Siniša grub, ali prema meni nije bio takav - ispričala je Marija jednom prilikom u emisiji "Pitanja novinara".

Republika

Foto: Instagram

Ana Kulić

Čim je postala punoletna, Marija se udala za Sinišu, da bi Miljanu dobili godinu dana kasnije, šest godina kasnije Tijanu, a četiri godine posle Tijane i Anu. Iako Marija stalno hvali svoje mlađe ćerke, Miljana je više puta naglašavala da su i one problematične. Naime, Tijanin dečko je završio u zatvoru, dok je njena mlađa sestra Ana prošle godine završila u Urgentnom centru u Nišu posle saobraćajne nezgode. I Tijana je imala udes, nakon kojeg je bila teško povređena. Marija je na samom početku preljube Zvezdana Slavnića stala na stranu Ane Ćurčić, upravo zbog toga što ju je poistovetila sa ćerkom Tijanom.

Zato sam se ja srodila sa Zvedanom. Zamisli da neko potroši najlepše godine života. On mi je rekao da se ne mešam u taj odnos i da će biti kako ona odluči. Sa njim je od dvadesete godine, sada ima dvadeset četiri. Koga god drugog da joj pokažeš, niko joj se ne dopada. Neki momci iz Švajcarske, koji se druže sa njenim drugaricama su se zaljubili u nju, a niko je ne zanima. Za svakog, osim za njega kaže da je seljak. Tako prikriva kako se oseća što ovog njenog nema - govorila je Kulićka.

Republika

Foto: shutterstock/printscreen

Marija i Tijana Kulić
Mnogobrojni stresovi uticali su na njeno zdravlje, a Marija smatra i da su oni krivi što su i ona i njen suprug Siniše dobili rak. Podsetimo, ona je u 45 godini obolela od kancera krajnika, dok je Siniša dobio rak na glasnim žicama.

Da joj ne cvetaju ruže u braku sa Sinišom govori i činjenica da su se pre nekoliko godina toliko posvađali, da je ona odlučila da ode na more bez njega. Miljana i Zola su mnogo puta pričali o svađama u porodičnom domu Kulića, ali kako je Marija isticala, uvek je uspevala da se brzo pomiri sa svojim suprugom. Poslednji u nizu skandala iz porodice Kulić obelodanjen je tokom svađe Miljane i Marije, kad je Kulićeva otkrila da je njen otac imao ljubavnicu Vesnu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/marijakulicstar

Marija Kulić i Siniša Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading