PRVO OGLAŠAVANJE NAKON SKANDALA! Bebica hitno NAPUSTIO Niš zbog brutalnog RATA Miljane i Marije!

Autor:

Zadruga

08.04.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio sve detalje za Republiku, tvrdi da Miljana laže!

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON SKANDALA! Bebica hitno NAPUSTIO Niš zbog brutalnog RATA Miljane i Marije!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Miljana i Marija Kulić su šokirale region svojim skandaloznim ratom u "Zadruzi", koji je nastao nakon njihovog povratka u rijaliti. Miljana se u utorak vratila iz Niša u Belu kuću i optužila svoju porodicu da su je zajedno sa Nenadom Macanovićem Bebicom držali zaključanu, kako se ne bi vratila na imanje. Marija se vratila u četvrtak i optužila Miljanu da je sve slagala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić

Izbio je brutalni rat, a Kulićke su se odrekle jedna druge. Marija je poručila da će Miljani oduzeti poslovnu sposobnost i starateljstvo nad Željkom, a Miljana je uzvratila i šokirala sve kad je svojoj majci poručila da bi volela da je umrla.

Do sada se mogla čuti samo Miljanina i Marijina strana priče, a za Republiku se ekskluzivno prvi put nakon skandala u Nišu oglasio i Bebica. I on tvrdi da je Miljana sve slagala.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nenad Macanović Bebica

Prvo što je uradila je mene zvala kad je izašla. To što je Miljana rekla ništa se nije desilo. Bilo je sve normalno, završavala kod notara, trebalo je da preda i za ličnu kartu sutradan, dogovorila se sa produkcijom da to završi. Popodne smo otišli na ručak, pili kafu, nije imala lek, otišao sam do apoteke, ona kao: "Ja sad idem na žurku". Počela je da se svađa kako će da ode. Pričala je u "Zadruzi" da smo joj mi gurali neke klipove da gleda, sama je tražila i gledala. Marija joj je rekla da ide, da se orgamizuje kako će. Došao je taksi, tražila pare za viski, Siniša joj je dao 8.000. Ja sam joj rekao da idem za Beograd, ona je tražila da ostanem. Pričali smo dva i po sata dok je putovala. Pretpostavio sam da će se vratiti Zoli. Ništa me nije iznenadilo. To sam i očekivao - započeo je Macanović.

Nenad je šokiran Miljaninim ponašanjem prema Mariji, a otkrio nam je i kako Siniša Kulić sve ovo podnosi.

Republika

Foto: E-stock, YouTube/Printscreen

Siniša, Marija i Miljana Kulić

Ono je katastrofa, baš katastrofa. Iznenađen sam šta je sve rekla, vidi se da nije psihički stabilno. Niti vodi računa o sebi, niti razmišlja. Fanovi su mi slali klipove od sinoć iz emisije "Pitanja novinara". Celo njeno izlaganje je bilo kao da su Zola i ona vežbali šta će da kaže. Siniša je nervozan, potresen. Ćerka i majka se svađaju i takve reči izgovaraju, to mu je stresno - istakao je Bebica.

Miljana je tokom sukoba sa Marijom izrazila sumnju da je ona njena majka, pa otkrila da je Siniša imao ljubavnicu po imenu Vesna. Kulićeva je istakla da ona liči na Sinišinu ljubavnicu i da je možda ona njena majka, a ne Marija. Upitali smo Bebicu da li mu je Siniša nešto priznao o ovome.

Ma ne, to nismo ni videli ni čuli, nije mi ništa rekao - odgovorio je zbunjeno Nenad.

Kako je Marija istakla da se Miljane porodica odrekla, nas je zanimalo i da li bi je ponovo primili u kuću.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

Vratiće se sigurno, što je ne bi primili, ali ono što je Miljana izgovorila Mariji, to je baš katastrofa. Video sam reakciju Lepog Miće, on nikad nije video Miljanu u takvom stanju - otkrio je Macanović.

Za sam kraj, Nenad nam je otkrio i da li će i dalje čekati Miljanu, pa otkrio da se iselio iz porodične kuće Kulića.

Svi njeni potezi su neshvatljivi. Ne znam šta bih rekao. Verovatno ćemo se čuti i videti, ne znam šta će da bude. Pričala je sasvim drugu priču o Zoli. Niti nešto očekujem, videćemo kad izađe napolje - zaključuje Bebica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading