ANI JE PROPAO PLAN! Adam Đogani RASKRINKAO ljubavni trougao: Anđela je ŽRTVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.04.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani progovorio o Zadruzi.

Adam Đogani bio je na proslavi 18. rođendana svoje sestre Nine Đogani, a kako je nedavno napustio šestu sezonu rijalitija ''Zadruga'' on je otkrio kako se oseća u spoljnom svetu, ali i kakvo mišljenje ima o ljubavnom trouglu - Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić.

- Oporavljam se i dalje, imam promene raspoloženja, ali vraća se sve na svoje. Postajem normalniji i srećniji. Na mene to sve utiče jako loše, to nije za moj mozak i temperament, ja sam neko ko je emotivac, ne mogu da radim ništa ni na silu ni zbog kadra, nisam mogao da se foliram, nedostajala mi je porodica, da me neko voli, to je ono za šta ja živim.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Adam Đogani o Zadruzi

- Anđela se stvarno zaljubila, Zvezdan ne zna šta hoće, Ana zna šta hoće, ali mi se čini da je previše gledala prethodne sezone i da previše kopira te neke učesnike, na njenu žalost, propao joj je plan. Tu je najveća žrtva Anđela, iskreno se zaljubila i kroz tu neku zaljubljenost postajemo drugi ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dejan

14.04.2023 06:59

Procitaj sta si izjavio pa se javi opet….

MINA

14.04.2023 18:40

bravo decko andjela jeste u yveydana yaljubljena dok abna pokusava na sve nacine da igra rijaliti ali tesko vidi se da je dogovor bio i da je yveydan gledao sebe pa sada neeyna kako da mu vrati