BIJEM PESNICAMA! Zadrugari RASKRINKALI Bojana da i dalje VOLI Ivanu, on poludeo zbog njenog novog DEČKA: Neka mi se skine sa grbače!

Autor:

Zadruga

13.04.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Simić progovorio o Ivani Šašić i njenom novom dečku.

BIJEM PESNICAMA! Zadrugari RASKRINKALI Bojana da i dalje VOLI Ivanu, on poludeo zbog njenog novog DEČKA: Neka mi se skine sa grbače!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube printscreen

Bojan Simić dobio je pitanje od gledalaca koje mu je pročitala Dušica Jakovljević.

- Kako si se osećao kad je Ivana rekla da ima dečka?

- Nije mi bilo svejedno, ali želim joj svu sreću neka uživa i sve najbolje. Mi se skoro godinu dana nismo videli - rekao je Bojan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bojan Simić

- Je l' ti nedostaje? Je l' bi volela da ti se bacila u zagrljaj kad si klekao? - pitala je Dušica

- Pa ne. Ne znam šta bi bilo, ja poštujem sve. Neka nastavi svoj život, ali neka mi se skine sa grbače. Ja pričam rečima, bijem pesnicama i je*em ku*cem. Samo neka mi se skine sa grbače - rekao je Bojan.

- Meni je bilo logično da mu nije svejedno, ali mi ne ide u glavu da dozvoli sebi da se zbog četiri piva našali sa njom - rekao je Marinković.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bojan Simić o Ivani Šašić

- Možda je kroz zadatak hteo da kaže ono što zaista misli. On sad može reći da je zbog zadatka. Ubeđen sam ja da je on voli i dalje i da bi joj to rekao i bez četiri piva - rekao je Car.

- Ja sam učestvovao u zadatku i ja sam inicijator zadatka. Meni je misterija kad on njoj izjavljuje, a ona njemu kaže: "Da voliš me kao što imaš krokodile". Nijedna žena koju ne zanima neće tako odgovoriti. Meni je misterija ona, a ne on - rekao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading