ZVEZDANOVA MAJKA U LOŠEM STANJU, MOKA JOJ PODMETNUO SVE: Ovako Slavnići maltretiraju žene, isplivala istina o lekovima i domu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.04.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkriva istinu o majci Zvezdana Slavnića!

ZVEZDANOVA MAJKA U LOŠEM STANJU, MOKA JOJ PODMETNUO SVE: Ovako Slavnići maltretiraju žene, isplivala istina o lekovima i domu! (VIDEO)

Foto: ST/ V. LUkić, N. Pancic, E-stock

Ana Ćurčić osuđena je od strane Moke Slavnića, da je majku Zvezdana Slavnića, Slavicu u domu ostavila bez lekova i recepata, što je njenu kumu Milenu Kačavendu razljutilo i prvi put progovorila o svemu. 

 

 

Milena ističe da je to laž koju je plasirao Slavnić, te da Slavičine izjave liče na Mokine koje je ranije davao, aludirajući da je Zvezdanovoj majci podmetnuto šta treba da priča. 

Foto: Vladimir Lukić

Milena Kačavenda

 

- Ja tu ženu jako volim, kada je Moka govorio da će jesti iz kontenjera, ja sam rekla da tako neće biti. Čak i one reči koje je rekla, liče na Mokine ranije izjave. Rekli su da je Slavica ostavljena bez lekova, kako neko u domu ko je ostavljen, navodno Ana nije dala recept, pa postoje lekari koji to prate. Slavici ja ne zameram ništa, ona nije stabilna psihički, dvaput je pokušala da se ubije, drugi put je sin pokušao da je spase. Ana je u potpunoj zabludi, Slavicu razumem, brani sina jedinca, ali gde ste bili kad je trebalo? Kako ste se našli Moka i Slavica da branite sina, koji zlostavlja, to je evidentno! - poručila je Milena za Republiku. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mila

12.04.2023 21:14

Covjek je olos,nikkva je on legenda olos pravi uvjek bio

ELENA

13.04.2023 09:07

pre bi rekla da je kuma djubre i olos