ZVEZDANOVA MAJKA POKUŠALA DA SE UBIJE: Jezivi detalji drame u stanu na Novom Beogradu, Anin sin je spasao, pa platio dom!

Autor:

Zadruga

01.04.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkriva šok informacije!

ZVEZDANOVA MAJKA POKUŠALA DA SE UBIJE: Jezivi detalji drame u stanu na Novom Beogradu, Anin sin je spasao, pa platio dom!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Zvezdan i Slavica

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić iznela je nove tvrdnje, da je majka Zvezdana Slavnića, Slavica pokušala da se ubije.

Naime, Milena tvrdi da je Anin sin zaustavio Slavicu da skoči sa sedmog sprata zgrade na Novom Beogradu, a da im sada vraća, tako što ih pljuje na sva usta, što se njoj uopšte ne sviđa. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda Amig show

 

- Od kad je Ana ušla u rijaliti, dom za Zvezdanovu majku nije plaćen. Kontaktirana su Anina deca kako bi Zvezdanova mama otišla kod njih. Sin živi sam tamo gde je bila Ana, ali ja se ne slažem sa tim. To dete je zaustavilo Zvezdanovu majku kad je htela da skoči sa terase. To je bilo u stanu na Novom Beogradu. Sedmi sprat. Iako ih ona sad pljuje, Anin sin mi kaže da ne želi da je ostavi na ulici. 

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Zvezdan Slavnić, Milena Kačavenda, Ana Ćurčić

 

- Slavica nema gde ako gospođa Lama iz Parova i tatko bez patke ne unovče čekove i plate joj dom. Zvezdanova mama je imala prelep odnos sa Anom, Ana je brinula o njoj, kod njene ćerke se sređivala u salonu, sve do momenta dok Slavnić nije izjavio da će se, ako ona ili njegova ćerka Sara stanu na Aninu stranu odreći obe - govori Milena za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mila

01.04.2023 10:27

Iskreno,zalosno