EVO KAKO PORODICA DRAGOJEVIĆ SLAVI KATOLIČKI USKRS: Instagram gori zbog ovih fotografija, Biljana imala da poruči jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.04.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević sve detalje podelila sa svojim pratiocima!

EVO KAKO PORODICA DRAGOJEVIĆ SLAVI KATOLIČKI USKRS: Instagram gori zbog ovih fotografija, Biljana imala da poruči jedno! (FOTO)

Foto: Printscreen

Ovih dana svi bruje o Dejanu Dragojeviću i njegovom izboru vere, a njegova majka, Biljana, nedavno je priznala da porodica poštuje njegovu odluku i da će stati iza sina u svakom trenutku.

S obzirom da nije bila ubedljiva prilikom te izjave, Biljana je današnjom objavom na Instagramu stavila tačku na sve sumnje.

Republika

Foto: Pixabay, youtube

 

 

Ona je objavila video slavlja u njihovom domu povodom katoličkog Uskrsa, pa podelila sa svojim pratiocima svaki detalj. Bogata trpeza, ofarbana jaja i zečevi obeležili su ovaj snimak, a uz sve to išla je pesma "Wonderful life", što u prevodu znači "Predivan život".

- Sretan Uskrs svima koji slave - napisala je Bilja.

 

Da podsetimo, Dejan je izjavio da porodica Dragojević slavi i pravoslavni i katolički Uskrs, tako da će se kod njih gozbiti danima.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading