DEJAN TERA NOVU DEVOJKU DA PREĐE U ISLAM?! Zbog Dalile promenio veru, a sada ima samo jedan CILJ, Jovani priča samo o ALAHU!

Autor:

Zadruga

04.04.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, Dejana Dragojevića je islam potpuno promenio, a i njegova nova devojka Jovana je svesna da neće moći da se uda za njega ako i ona ne promeni veru.

DEJAN TERA NOVU DEVOJKU DA PREĐE U ISLAM?! Zbog Dalile promenio veru, a sada ima samo jedan CILJ, Jovani priča samo o ALAHU!

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, nedavno je otkrio da već četiri godine klanja Alahu, na šta se odlučio zbog svoje bivše supruge Dalile Dragojević, a kako je sada muslimanske veroispovesti, on navodno ubeđuje svoju aktuelnu partnerku Jovanu da i ona učini isto.

- Dejan objašnjava svojoj devojci da ukoliko i ona promeni veru, imaće isti pogled na svet, poštovaće sve muslimanske običaje i post, a odlaziće zajedno i u džamiju - ispričao je izvor blizak Dragojeviću.

- Njega je islam potpuno promenio. Iako često ističe da je bog jedan i da se svi istom bogu molimo, on klanja Alahu već četiri godine. Kako mi je pričao, u džamiji je pronašao mir, dosta je čitao o toj veri pre nego što joj je pristupio i tvrdi da je ona najčistija - ispričao je izvor za Alo.

Kako je još rekao, otkada je uplovio u emotivnu vezu s Jovanom (23) iz Gornjeg Milanovca, on pričom o islamu na neki način vrši pritisak na nju da sledi njegov primer.

- Ne uslovljava je direktno jer smatra da svako treba da ima pravo na svoj izbor, ali neprestanom pričom o veri koju je uzeo, te o navodnim prednostima, on utiče na nju. Normalno je da svaka zaljubljena devojka mašta o braku s osobom koju voli, a svesna je da ukoliko ne promeni veru, neće moći da se pred bogom venča s Dragojevićem - ispričao je izvor.

Republika

Foto: youtube.com/Dejan Dragojevic

Dejan Dragojević islam

Dejan i Jovana uplovili su u odnos pre oko četiri meseca. Upoznali su se u noćnom izlasku, a kako je sam izjavio, ljubav među njima odmah je planula.

- Naše upoznavanje je bilo jako čudno i simpatično, pogotovo prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Imamo osećaj kao da smo zajedno 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji. Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene. Nije poznata javnosti, ne prati rijaliti, ne čita novine i portale, što je meni najbitnije, niti je interesuje šza pišu o meni u medijima. Upoznala je moju dušu i srce - pričao je on o Jovani nedavno.

Republika

Foto: youtube.com/Republika TV

Dejan Dragojević nova devojka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aca

04.04.2023 15:50

Jovana,šta ce ti takav čovek,dovoljna mu bila i Dalila njen tata mu ispro mozak

filip

07.04.2023 20:05

E jadna Srbijo. Jos glasajte za ovu ljagu i slinu od čoveka. Dajte mu novac da ide da promovise svoju veru. A ovoj jadnoj devojci treba neko da objasni neke stvari. Ili jos bolje svi promenite veru za veceru.