ALEKS PRE ZADRUGE ABORTIRALA DEJANOVO DETE?! Isplivali skandalozni detalji trudnoće, starleta sve obavila TAJNO na privatnoj klinci!

Autor:

Zadruga

20.03.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je shvatila da je u drugom stanju, Aleksandra Nikolić se brže-bolje rešila bebe.

ALEKS PRE ZADRUGE ABORTIRALA DEJANOVO DETE?! Isplivali skandalozni detalji trudnoće, starleta sve obavila TAJNO na privatnoj klinci!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Akušerska sestra sa jedne privatne klinike u Beogradu, koja moli da joj se identitet ne otkriva kako ne bi ostala bez posla, tvrdi da je učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić u strogoj tajnosti, krajem avgusta prošle godine pred sam ulazak u rijaliti, abortirala!

Kako je medicinska radnica objasnila, Aleks je zatrudnela sa pobednikm "Zadruge 5", Dejanom Dragojevićem, dok su bili zajedno na moru, ali kako nije htela ni da ostane s njim u vezi, a kamoli da rađa decu, Nikolićeva je donela odluku da se reši i deteta i Dejana.

- Gledam je sada kako izigrava damu i gospođicu, a znam na šta je sve spremna. Rizikujem čak i da ostanem bez posla, ali ovo moram da ispričam, pa kako mi bude - započinje sestra i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić abortirala dete Dejana Dragojevića

- Sećam se dobro tog jutra kada je došla da zakaže intervenciju. Bila je sama i obukla se tako da niko ne može da je prepozna. O tome ništa ne znaju ni njena majka, ni sestra. Ma, niko sem nas sa klinike! Samo je nama i rekla da ni u ludilu ne bi rodila Dejanu dete jer sa njim nema hemiju i ne planira da ostane u vezi. Čak je bez stida dodala da će ući u rijaliti kao njegova devojka  jer će tako imati više podrške, ali da svakako ima u planu da ga otkači u međuvremenu, a to se i desilo zbog Filipa Cara, što i sami znate. Ona je jako opasna i prefrigana, a deluje kao da je glupa i onda mnogi nasednu. Misle da nema kapacitet za spetke i zlobu, međutim, ona je u tome mahe! Jezivo, zaista. Meni je jako žao zbog Dejana jer znam koliko su Dalila i on propatili kada im nije uspela vantelesna oplodnja, ovo će ga dotući, ali smatram da treba da zna i ovo. U svakom slučaju, shvatiće da ga je Bog pogledao. Ona, ako posle svega može mirno da spava, svaka joj čast. Te žene treba svi da se paze, verujte mi da se i Car sada spasao, Maja je za nju mala maca - zaključila je medicinska radnica za Scandal.

DRAGOJEVIĆA IZDALA, A OŽENJENOM HTELA DA RODI!

Pre dve godine Aleksandra Nikolić priznala je u "Zadruzi" da je zatrudnela sa oženjenim muškarcem, koji ju je, kako je sama navela, naterao da abortira. Ona je tada takođe naglasila da, navodno, nije pojma imala da je on oženjen i da nju koristi samo za seks i zabavu. To ju je, navodno, dotuklo, a potom je pak mrtva hladna rešila da abortira dete koje je začela sa Dejanom, jedinim momkom koji je nije gledao kao devojku za jednu noć i povremena druženja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić abortus

- Ne mogu da pričam o tome, stvarno, ne mogu. Pre dve godine je to bilo. Upoznala sam jednog dečka i ušli smo u neku vezu, zaljubili smo se i ostala sam trudna sa njim. Ja sam kasniej saznala da on ima ženu, ali u početku nisam znala. Ugojila sam se, bila sam natečena, imala sam promene ponašanja, drugo stanje je. Nisam tada znala da sam trudna. Kada sam uradila test, odmah sam mu rekla  da je pozitivan, a on je meni rekao da moram da abortiram, i to mi je samo poruku poslao: "Moraš da makneš to". Ja sam tada radila u jednom lokalu, tu sam ga upoznala, bio je tada u bekstvu, imao je problema sa zakonom, ja sam abortirala. Bila sam sama, mama nije znala za to, ja sam bila sam u hotelu. Mislim da ću se zbog toga kajati uvek, ali stvarno nisam imala izbora. Majka mi je bila bolesna, nisam imala novca, njega to nije zanimalo, on je imao ženu, saznala sam da nisam bila jedina sa kojom je varao. Javio mi se nakon toga, prošla je par dana, čak smo se i videli. Njemu je to bilo kao nešto normalno, kasnije sam saznala da je još jedna devojka ostala trudna sa njim. Najgore od svega mi je bilo što on nije bio pored mene, odmah nakon par dana morala sam da se vratim na posao. Nisam mogla očima da ga gledam... To je nešto što me je najviše bolelo u životu - ispričala je Aleks pre dve sezone.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić abortus

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Biljana

21.03.2023 12:51

Moguće je da je ovo istina. Uklapa se u njen karakter. Eto ko će biti među visoko planiranim, ovo je dno dna

IGOR

22.03.2023 10:26

daj bre ostavite vise devojku njen yivot je samo njen stvar sramota je sta sve pisete o njj

Tina

29.03.2023 23:17

Ako je ovo istina, onda ta akuserska sestra treba da dobije otkaz i odgovara za iznošenje tajni iz pekarskog kartona, jer je pravo svakog coveka da sam odluci hoće li nekome reci koji problem ima. Ovo je sramota za zdravstvenu struku i zbog toga se na Zapadu gube licence za rad.